03 / 05 / 2024

Sağlık turizminde adana

Sağlık turizminde adana

Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş'nin, dünyanın en önemli yatırım fonları arasında yer alan Meridiam'la işbirliğinde gerçekleştirdiği Adana Şehir Hastanesi'nin, 100 yılın en önemli yatırımı olduğunu bildirdi.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlık ve kongre turizmine ‘deprem’ darbesi! İstanbul otellerinde doluluk oranları yüzde 30 geriledi!

Kahramanmaraş deprem felaketlerinin ardından ülke genelinde yaşanan deprem korkusu turizm sektörünü de olumsuz etkiliyor. Özellikle sağlık ve kongre turizminde başı çeken İstanbul otellerinde doluluk oranları geçen yıllara göre önemli oranda azaldı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Sağlık turizminden 30 milyar dolar gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Sağlık turizminde 2018 gelirimiz 7 milyar dolar. Hedefimiz çok büyük, bu potansiyel 30 milyar dolara kadar çıkabilir'' diye konuştu.

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü gelecek yıl açılacak!

ADANA'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 2017'de açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

Didim'e sağlık ve tatil merkezi inşa ediliyor!

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor.

Sağlık turizminde adana Haberi

Sağlık turizminde adana

Necdet Ünüvar, Adana Hilton Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, 540 milyon EURO yatırımla inşaatı süren hastanenin işletim süreci ve çeşitli teknik konularıyla ilgili Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş yetkililerinden bilgi aldı. 




Toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana Şehir Hastanesi'nin kent için 100 yılın en önemli yatırımı ve vizyon projelerinden biri olduğunu söyledi. Ünüvar, geçtiğimiz hafta Salık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak ile birlikte gezdiği hastanenin özellikleri hakkında gazetecilere bilgi verdi. Hastane tamamlandığında sağlık hizmetlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından sunulacağını belirten Ünüvar, şunları söyledi: "Bunun dışında bina bakım, olağanüstü bakım, bina yenileme hizmetleri, mobilya, ilaç, bakım, hastane yönetimi, otomasyon, güvenlik hasta yönlendirme, laboratuar gibi bir dizi kapsamlı hususlar var ki; onu bizim detaylıca tartışmamız gerekiyor. İnşaat...