09 / 05 / 2024

sağlıkta mükemmeliyet merkezi

sağlıkta mükemmeliyet merkezi

Bağlıca’da Ankara Üniversitesi’nin 2.000 dönümlük arazi üzerine kuracağı Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi ve Sağlık Teknoparkı’nın da tamamlanmasıyla, bölge önemli bir sağlık merkezi haline gelecek.

Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi için imar çalışmaları tamamlandı!

Ankara Üniversitesi Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezini hayata geçiriyor. Ankara Üniversitesi Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi'nde hem doktorlar yetiştirilecek hem de sağlık hizmetleri verilecek. Arazide 200 milyon TL'lik yatırım yapılması planlanıyor...

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

sağlıkta mükemmeliyet merkezi Haberi

sağlıkta mükemmeliyet merkezi

Hızla yükselen konut projelerinin yanı sıra iş merkezleri ve üniversiteleri içine alan Bağlıca’da Ankara Üniversitesi’nin 2.000 dönümlük arazi üzerine kuracağı Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi ve Sağlık Teknoparkı’nın da tamamlanmasıyla, bölge önemli bir sağlık merkezi haline gelecek. 

Yerleşim yoğunluğunun hızla merkezden dışarı doğru kaydığı Ankara’da devlet kurumları ve üniversiteler de şehrin batı aksına taşınıyor. Ankara’nın gelişen Batı aksında yer alan Bağlıca bölgesi, devlet kurumlarının da taşınmasıyla Başkent’in gözde merkezi haline geliyor.

Gayrimenkul Danışmanı Köksal Ünal,  Bağlıca da yapımına başlanan Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi için, “Bağlıca bölgesi hızlı bir gelişim süreci içinde. Bu projenin hayata geçmesi de bölgeye ciddi bir katma değer sağlayacak” dedi.  500 günde tamamlanması planlanan sağlık merkezinin Bağlıca’ya sosyo-kültürel ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Ünal, “Kamu kurumları, üniversiteler, sağlık merkezleri...