25 / 05 / 2024

Şahenk ve Aşçıdan dev turizm kompleksi

Şahenk ve Aşçıdan dev turizm kompleksi

Doğuş Holding ile özellikle son dönemde geliştirdiği turizm ve gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Astaş Holding, Bodrum Güvercinlik'te dev bir turizm kompleksi inşa edecek. Proje maliyetinin 1 milyar doları bulacağı öngörülüyor...

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

Kameralara taş çıkaran Samsung Galaxy A73 A101 ve Carrefoursa'dan sonra hepsiburada'da! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy A73, A101 ve Carrefoursa'dan sonra şimdi de hepsiburada'da satışta! Peki, Hepsiburada'da satışa sunulan Samsung Galaxy A73 fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evgenııa Vılıanskaıa ve Merjen Halmuhammedova ortaklığında kuruldu.

Emeklilik sistemi a’dan z’ye değişiyor! SSK ve Bağ-Kur’lular dikkat!

Emeklilik sistemi artık a’dan z’ye değişiyor. Bakan Vedat Bilgin, Bağ-Kur ile SSK emeklilik sistemi için aradaki prim farklılığının giderileceğini duyurdu. Peki bundan sonraki aşamada ne olacak? İşte detaylar…

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Pruva Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pruva Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağlar Özdamar tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Şahenk ve Aşçıdan dev turizm kompleksi Haberi

Şahenk ve Aşçıdan dev turizm kompleksi

Doğuş Holding ile özellikle son dönemde geliştirdiği turizm ve gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Astaş Holding, Bodrum Güvercinlik'te dev bir turizm kompleksi inşa edecek. Proje maliyetinin 1 milyar doları bulacağı öngörülüyor.



Sibel Atik’in Ekonomist Dergisi’ndeki haberine göre Bodrum Güvercinlik'te yer alan golf tesisi Vita Park Golf Resort'u satın alan ikili, yeni proje için de çalışmaları hızlandırdı. 2 bin dönüm arazi üzerinde iki futbol sahası, tenis ve golf alanlarının olduğu dev bir spor kompleksinin yapılacağı projede bir de otel inşa edilecek, iki grup arasında ortaklık konusunda son imzaların atıldığı belirtilirken, anlaşmanın ardından yatırımın detaylan üzerinde de çalışmalara başlandığı ifade ediliyor.


İLK ÇEYREKTE BAŞLAYACAK


İnşaatına 2015'in ilk çeyreğinde başlanacak projenin iki yılda tamamlanması planlanıyor. Karma proje ile ortaklar Bodrum'un yaz aylarındaki cazibesini kış aylarına...