03 / 05 / 2024

Sahibinden.com ödülü

Sahibinden.com ödülü

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen “The Stevie Awards” tarafından, “Haritada Emlak Arama” uygulamasıyla gümüş ödüle layık görüldü.

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Sahibinden.com 8 Temmuz'da emlak endeksini açıklayacak!

Sahibinden.com 1,5 milyonu aşan aktif emlak ilanı adedini ve Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutmanın verdiği sorumlulukla; her ölçekteki yatırımcıya en doğru bilgiyi sunma amacımız doğrultusunda önemli bir uygulamaya daha imza atıyor.

Wyndham Grand Kalamış Hotel mükemmellik ödülü aldı!

Wyndham Grand Kalamış Hotel, dünyanın en prestijli seyahat sitesi Booking.com ’un konuk değerlendirmeleri sonucu “ Mükemmellik ” ödülüne layık görüldü.

Leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül törenine sponsor oldu!

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti.

Setur'a The Stevie Awards'tan ödül!

Setur, görme engelli misafirleri için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesi ile iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran ve uluslararası üne sahip ödül programı “The Stevie Awards” ta Gümüş Madalya’ya layık görüldü.

Bera Ankara Otel ödül aldı!

Bera Ankara Otel, Asya ülkeleri turizmcilerinin referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinden ödül aldı. Bera Otel, Kombassan Holding bünyesinde Aralık 2013'ten bu yana "Helal Hizmet" anlayışıyla faaliyet gösteriyor.

Anadolupark360, Altın Ödül kazandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ' nin www.anadolupark360.com web sitesi, dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerden biri olan Davey Awards' da Altın Ödül'e layık görüldü.

Anadolupark360.com'a ABD´den altın ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünce hazırlanan www.anadolupark360.com web sitesi, New York da açıklanan 2014 Davey Awards´da "Turizm" kategorisinde "Altın Ödül" kazandı.

Çilek Mobilya'ya "şikayet yönetimi" ödülü!

Çilek Mobilya, Marketing Türkiye dergisi, Marketing Management Institute, Sikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde ilk kez verilen Alfa Ödülleri'nde, 55,6 Şikayet Yönetimi Puanı ile en başarılı mobilya markası ödülünün sahibi oldu.

Sahibinden.com’a The Stevie Awards’tan Yılın En İyi Yeni Ürünü ödülü!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen “The Stevie Awards” tarafından, “Haritada Emlak Arama” uygulamasıyla gümüş ödüle layık görüldü.

Sahibinden.com'un mobil uygulamalarına 2 büyük ödül!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “ E-ticaret” ve “Emlak ” kategorilerindeki mobil uygulamaları “ Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları ” araştırmasında birincilik elde etti...

Sahibinden.com ödülü Haberi

Sahibinden.com ödülü

sahibinden.com’un 2013 yılında başlattığı “Haritada Emlak Arama” uygulaması ile kullanıcılar, harita üzerinde aradıkları ilanın tam yerini görebiliyor, aynı bölgede yer alan benzer ilanları inceleyebiliyor, ilanların etrafında yer alan okul, hastane, otobüs, metro durakları gibi önemli noktaları görebiliyor ve emlak arama tercihlerini bunlara göre belirleyebiliyor.


sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, uluslararası arenada dünyanın en saygın ödüllerinden birini kazanmış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Biçer, “sahibinden.com olarak, kullanıcılarımızın memnuniyetini ve bağlılığını en yüksek seviyede tutmak öncelikli hedefimiz. Kullanıcılarımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürün ve servis fikirleri oluşturuyoruz. Gerek sahip olduğumuz teknoloji gerekse yeni yatırım ve işbirlikleri ile en iyi ürünü en kısa sürede kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Haritada Emlak Arama...