30 / 04 / 2024

Leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül törenine sponsor oldu!

Leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül törenine sponsor oldu!

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti.



Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti. Bu yıl 15’incisi düzenlenen gecede 2014 yılına damgasını vuran pek çok isime ödül verildi



İnternet medyasının ilk magazin-haber portallarının başında gelen www.magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni, LeventLIFE ana sponsorluğunda, 10 Mart Salı akşamı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de gerçekleşti.


İş, sanat ve siyaset dünyasından pek çok önemli ismin katılımıyla 15’incisi gerçekleşen gecede 2014 yılının En İyileri ödüllerini aldı. Soydan Medya’nın sahibi ve Magazin Gazeteciler Derneği Başkanı Nurettin Soydan’ın önderliğinde düzenlenen ödül töreninde, İstanbul Levent’te yükselen; konforu, estetiği ve teknolojisiyle öne çıkan LeventLIFE projesi misafirler tarafından büyük ilgi gördü.


LeventLIFE Pazarlama Müdürü Ali Şener gecenin sonunda, “Böyle özel bir gecede Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’yı temsil etmekten çok mutluyum. İstanbul’un iş ve yaşam merkezinde LeventLIFE gibi dev bir projeye imza attık. Magazinci.com’un düzenlediği bu özel gecenin ana sponsoru olmaktan memnuniyet duyduk” dedi.


Geri Dön