04 / 05 / 2024

sahibini tanıyan çelik kapı

sahibini tanıyan çelik kapı

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Arap ülkelerini kapsayan yaklaşık 25 ülkeye ihracat yapan firma, geçen yıl yüzde 25 olan ihracatını, bu yıl yüzde 30, 2016 yılında ise yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.

Parmak izi kilit oldu

Tutkunlar Çelik Bayrampaşa'da olan merkezini Beylikdüzü'ne taşıdı. Firma yeni showroomda, açılışa özel fiyat avantajları sunuyor.

BES kısmi ödeme başvurusu nasıl yapılır? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES), biriken tutarın yarısını almaya imkan tanıyan kısmi ödeme uygulamasının başvuru şartları belli oldu. BES kısmi ödeme için nasıl başvurulur? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır? İşte bilinmesi gerekenler…   

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Wells Fargo'nun dolar/TL tahminine flaş yanıt geldi: 'Allah akıl fikir versin'

Wells Fargo 2024'e ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulununca Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da jet yanıt geldi...

Türklerin Golden Visa başvuruları o ülkelerde rekor kırdı!

Türk vatandaşları, yatırım yoluyla ikamet ve dolaşım izni tanıyan 'Golden Visa'ya en çok başvuranlar arasında bulunuyor. Türkiye, Çin'den sonra vatandaşları Yunanistan'dan en fazla 'Golden Visa' alan 2. ülke oldu.

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

Konut mağdurları hakları olan evleri almak için TBMM'ye başvurdu!

Türkiye Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu Başkanı Özlem Hanelçi "İdareye Özel Sözleşmelere Müdahale Yetkisi Tanıyan Yasa" çıkartılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu'na dilekçe sunarak imzaya açtı.

Deprem bölgesi için yeni düzenleme: Resmi Gazete'de yayımlandı, eşya ithalatındaki esneklik yıl sonuna uzatıldı!

Enkaz kaldırma ve yeniden inşa faaliyetleri amacıyla ihtiyaç duyulan kullanılmış ya da yenileştirilmiş eşyanın mevcut gümrük kıymetine bağlı kalmadan ithal edilmesine imkan tanıyan düzenlemenin uygulama süresinin yıl sonuna kadar uzatılması kararı verildi. İşte ayrıntılar..

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Altının kalbini bile tanıyan kuyumculardan flaş altın açıklaması. Rakam verdiler. Düğün öncesi bakın

Altını en iyi bilen kuyumculardan altın fiyatları hakkında flaş açıklama geldi. Kuyumcuların bu açıklamaları düğün sezonu olması nedeniyle büyük ilgi gördü.

ŞOK’tan annelere müjde! Anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü!

ŞOK’tan bugüne özel pek çok üründe indirim geldi. Bu doğrultuda, anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü. İşte ŞOK Market fiyat listesi 19 Temmuz 2023 Çarşamba...

Chatgpt-4 nasıl ücretsiz kullanılır?

ChatGPT 4'ü bütçenizi zorlamadan kullanmanıza olanak tanıyan çeşitli platformları ve yöntemleri keşfedeceğiz. Öyleyse, GPT-4'ün gücünden ücretsiz olarak nasıl yararlanabileceğinizi keşfedelim.

11 bin lira ile başlıyorlar! İşsiz kalanlar bu habere dikkat

İş arayanlar dikkat! İşsizliğe derman olacak ilan yayınlandı. En az 11.000 TL maaş ile memur olma fırsatını tanıyan kamu kurumları arasından belediyelerde ilan yayınlıyor. Bu ilanlara başvurup memur olabilmek için belirli şartları sağlamak gerekmekte.

sahibini tanıyan çelik kapı Haberi

sahibini tanıyan çelik kapı


Tutkunlar Çelik Kapı, bina giriş, daire giriş, villa ve yangın kapısı olarak ürettiği tüm kapıları, parmak izi, göz iris taraması, kamera ve proxy kartlı giriş sistemlerine uyumlu hale getirdi


Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Arap ülkelerini kapsayan yaklaşık 25 ülkeye ihracat yapan firma, geçen yıl yüzde 25 olan ihracatını, bu yıl yüzde 30, 2016 yılında ise yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.


Deprem kapısı üretti

Firma, deprem ve yangın gibi felaketlerde sıkışıp kilitli kalan kapılar nedeniyle oluşan can kayıplarını en az seviyeye indirmek amacıyla, acil durumlara uygun deprem kapısı üretti. Deprem kapıları, herhangi bir felaket durumunda 3 farklı noktadan kilitli olsa bile tek hareketle...