05 / 05 / 2024

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahin, Aynur Ay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

İstanbul'da ekim ayının zam şampiyonu belli oldu! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

İstanbul’da Ekim ayının zam şampiyonu belli oldu. İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) açıkladığı verilere göre, İstanbul'da ekim ayında fiyatı önceki aya göre en fazla artan ürün yüzde 55,97 ile kadın kazağı oldu. Fiyatı en faza azalan ürün yüzde 12,76 ile lahana olarak tespit edildi.

Emekli ve işsiz vatandaşlar ödemeyecek! Kasım ayının sonuna kadar süresi var!

Emekli, işsizler ve ev hanımları emlak vergisi ödemiyor. Bu süre de kasım ayının sonuna kadar uzatıldı. İşte detaylar!

Sterlinde son 1 ayın rekoru kırıldı! Sunak'ın atanması öncesi sterlin yükselişe geçti

Dolar dünya genelinde geri çekilirken İngiltere para birimi sterlin, Rishi Sunak’ın İngiltere başbakanı olması üzerine risk algısının iyileşmesiyle bu ayın rekorunu kırdı.

ABD'de imalat sanayi PMI 28 ayın en dibinde!

ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), ekimde aylık bazda 2,1 puan azalışla 49,9'a inerek 28 ayın en düşük seviyesine geriledi ve Haziran 2020'den bu yana sektörde ilk kez daralma olduğuna işaret etti.

Bosch ayın ürünlerinde ay sonuna kadar özel fiyatlar! İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Bosch’ta Ekim ayı sonuna kadar ayın ürünü beyaz eşyalarda özel fiyatlar açıklandı. Peki, Bosch beyaz eşya fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Arçelik ayın ürünü klimada 2 bin TL indirim! İşte Arçelik 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik, ayın ürünü klimalar da indirim fırsatını duyurdu. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte Arçelik 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ekim ayının kaçında yatıyor?

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ekim ayının kaçında yatıyor? Merakla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Beko ayın ürünü bulaşık makinelerinde 1.000 TL indirim! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın sevilen markası Beko’da, ayın ürünü bulaşık makinesi ve televizyon alımlarında indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Beko bulaşık makineleri ne kadar? İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

Ayın ürünü Arçelik buzdolapları ne kadar? İşte Arçelik 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik’te ayın ürünü buzdolapları ne kadar? İşte Arçelik 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile Destek Ödemeleri Ekim ayının kaçında yatıyor? Eylül ayı Aile Destek Ödemeleri zammı Ekim ayının kaçında yatacak? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Altın roket gibi fırladı! İşte 7 ayın rekor seviyesi geldi: 1.700...

ABD imalat göstergesinin beklentilerin altına düşmesi ve tahvil getirilerinde yaşanan düşüşler sonrasında  roket gibi fırlayarak son 7 ayın rekor yükselişi yaşandı.

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahin, Aynur Ay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü İnşaat Yapı Taahhüt İşleri yapmak. b. Her türlü inşaat ve nalbur malzemeleri imalatı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. c. Her türlü Emlak arazi arsa tarla bina ve gayrimenkulü parsellemek tek tek veya toplu olarak almak satmak. d. Her türlü Bilgisayar ve bilgisayar malzemeleri imalatı montajı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. e. Her türlü Bilgisayar programlarını ve bilişim teknolojilerini üretmek almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak. f. Her türlü Mobilya ve Beyaz eşya imalatı alımı satım ithalat ve ihracatını yapmak. g....