06 / 07 / 2024

Şahin Gülsever

Şahin Gülsever

Gülseversan İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Gülsever, Murat San tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık 2014 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında şok! Emtia piyasasında şahin düşüş!

Emtia piyasasında geçen hafta merkez bankalarının "şahin" politika adımlarının devam etmesi ve artan resesyon endişeleriyle düşüşler devam etti. Peki altın, gümüş, buğday, Brent petrol fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Hidrogür Endüstriyel Boru Montaj İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidrogür Endüstriyel Boru Montaj İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Gürcemal tarafından kuruldu.

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Şahin, Gökay Özgün ve Zehra Çelenk Kahya ortaklığında kuruldu.

Denizli Baklan'da tarım arazileri birleştiriliyor!

Denizli Baklan Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Gülsever, tarım arazilerini birleştirerek geniş alanda modern tarıma başlanmasını hedefliyor.

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çağlar  Memiş ve Eyüp Can Gülsever ortaklığında kuruldu. 

İsa Şahin, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu!

İsa Şahin, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu.

Şahin Gülsever Haberi

Şahin Gülsever

Gülseversan İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Gülsever, Murat San tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Gülseversan İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Şirker he rtürlü tarihi yapıların restarasyonlarını tamirlerini bakımlarını yapar yaptırır. 4-Şirket her türlü özel kamuya ait yol,kaldırım,asfalt vs...