05 / 05 / 2024

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin imzasıyla kuruldu.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim!

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim ediliyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

A101'e Ola alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! Hemen özelliklerine göz atın

A101'in 17 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda katalogda Alüminyum katlanabilir elektrikli bisiklet dikkat çekiyor. İşte A101'in aktüel ürünler kataloğu...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

Big Country satışta! Teslimler Aralık 2024'te başlıyor

Akyapı imzalı Büyükçekmece'de 225 bin 90 metrekarelik arsa üzerine kurulan Big Country projesinde satış baladı. İnşaat çalışmaları devam eden proje Aralık 2024'te teslim edilecek.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Almetsan Alüminyum Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almetsan Alüminyum Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Demirel tarafından kuruldu.

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Beko'dan Nisan'ın ilk gününde indirim haberi geldi. Beko, seçili ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin TL indirim uyguluyor. İşte detaylar...

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi Haberi

Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi


Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin imzasıyla kuruldu. 


Şahin Küpeşte Alüminyum Limited Şirketi iş konusu; Her türlü alüminyum küpeşte, korkuluk, parmaklık, korumalık, cam ve balkon sistemlerinin imalatı, satışı, pazarlanması, projelendirilmesi, montajının yapılması gerekli hallerde ilgii konu ile ilgili ürünlerin ihracatı ve ithalatını yapmak, firmaların yapmış olduğu ihalelere katılmak, teklif vermek, taşeronluk sözleşmeleri yapmak. Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul ve yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslanmaz tel levha çubukları, maşonları, döküm potaları rulmanlar, teflon bantların; ithalat, ihracat, imalat, pazarlama...