09 / 05 / 2024

Şahinbey Sarısalkım sosyal tesis

Şahinbey Sarısalkım sosyal tesis

Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesinde taziye evi ve Kuran kursunun da yer alacağı sosyal tesis yapıyor.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

CHP'den barınma krizine çözüm: Sosyal konut üretilmeli, çalışanlar için kira payı verilmeli!

Konutta yükselen fiyatlar, barınma krizinin ülke geneline yayılmasına neden oldu. CHP'li milletvekilleri, bugün Meclis'te barınma sorununu gündeme getirdi ve çözüm önerilerini sundu. 

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Dar gelirli karalar bağladı! Aile Destek Programı ödemeleri uzatıldı mı? Sosyal destek ödemesine zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, sosyal destek ödemeleri bitti mi? İşte detaylar...

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. İşte Migros kampanya detayları...

Bakan Yanık: Depremzede vatandaşlar için 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların kullanımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 1 milyar 851 milyon gönderdiklerini açıkladı.

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Altın alalım mı? Altın ve para piyasası uzmanı Şirin Sarı alım fırsatı için net rakamı açıkladı! 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının altında gelmesi ile rekor kırdı. Gram altın 1.300 TL seviyesine kadar yükselirken yatırımcılar bu seviyelerden ''altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı? Sosyal yardım alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Emekli ikramiyeleri şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biri. Bu konu nezdinde sosyal yardım alanlarda ikramiyeye dair sorular sormaya başladı. İşte o sorular ve yanıtları!

Şahinbey Sarısalkım sosyal tesis Haberi

Şahinbey Sarısalkım sosyal tesis


Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesinde taziye evi ve Kuran kursunun da yer alacağı sosyal tesis yapıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Sarısalkım Mahallesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah namazını mahalle sakinleriyle birlikte kılan Başkan Tahmazoğlu, daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte sahaya çıkarak sosyal tesis için yer tespitinde bulundu. 

Başkan Tahmazoğlu: “Tesisi En Kısa Sürede Yapacağız”

Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sarısalkım Mahallemize inşallah bir sosyal tesis yapacağız. Bir Taziye evi ve Kuran Kursu yapacağız. Yerlerini belirlemek için muhtarımız ve cemaatimizle dolaştık ve bir yere karar verdik. İnşallah buraya en kısa sürede bir taziye evi...