08 / 05 / 2024

Şahinbey Yeşilvadi ziyaretçi akını

Şahinbey Yeşilvadi ziyaretçi akını

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor. . Parkı gezmek için şehrin her tarafından gelenler var.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Seyhan Yeşilvadi Evleri için görüşmelere 29 Mart’ta başlanacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentsel dönüşüm kapsamında Barbaros ve Bey mahallerinde yapılacak ‘Yeşilvadi Evleri’nin birinci etabı için hak sahipleri ile 29 Mart’ta görüşmelere başlanacağını açıkladı.

Turizm sektöründe yabancı ziyaretçi sayısında düşüş!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan verilere göre, Türkiye’ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0.53 düşüşle 1.72 milyon kişi oldu.

Şahinbey Yeşilvadi Konutları'na yoğun ilgi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yeşilvadi Projesi kapsamında yaptırılan ve 6 bloktan oluşan Yeşilvadi 702 Konut’ta incelemelerde bulundu...

Türkiye'nin en büyük parkı: Yeşilvadi Parkı

Gaziantep Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana kurulan biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatronun yapıldığı Yeşilvadi Parkı'ndaki çalışmalar sürüyor. İşte ayrıntılar...

Şahinbey Yeşilvadi Parkı çalışmalarında son durum!

Şahinbey Belediyesince 1 milyon 700 bin metrekarelik alana yapılan Yeşilvadi Parkı içine 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet ve 8 bin kişilik amfi tiyatro yapıldı.

Şahinbey Yeşilvadi Konutları satışa çıkıyor!

Yeşilvadi Parkı karşısında 50 bin metrekarelik alanın kamulaştırılmasının ardından yapımına başlanan Yeşilvadi 702 Konut tamamlandı. Önümüzdeki ay içerisinde satışı gerçekleştirilecek konutlar yapılacak ihaleyle vatandaşlara satılacak.

Gaziantep Yeşilvadi Bulvarı'nın 6 şeridi tamamlandı!

Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nın 6 şeridi asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Gaziantep Yeşilvadi Bulvarı'nın 6 şeridi tamam!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nın 6 şeridi asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Şahinbey Yeşilvadi Bulvarı´nın 6 şeridi tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nın 6 şeridi asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Şahinbey Yeşilvadi ziyaretçi akını Haberi

Şahinbey Yeşilvadi ziyaretçi akını



Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor. Parkı gezmek için şehrin her tarafından gelen vatandaşlar Yeşilvadi’de su bisikletlerine binip, buz pateni yaparken çocuklarda dünyaca ünlü masal kahramanlarıyla Oyun oynama fırsatı buluyor.


Şahinbey Belediyesi tarafından 1 milyon 700 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Yeşilvadi Parkı ziyaretçi akınına uğruyor. İçerisinde 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet, 8 bin kişilik Türkiye’nin en büyük amfi tiyatrosu, masal, çizgi film ve Türk kahramanları figürleri bulunan Gaziantep’in en büyük masal parkı, dumanlı ve dumansız piknik alanları bulunan devasa parka gelen ziyaretçiler, hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.


“YEŞİLVADİ DE MUTLU OLUYORUZ”

Ailecek parka gelen ve sergilenen aktivitelerle eğlenme fırsatı bulan vatandaşlar, yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda olan parktan çok...