29 / 04 / 2024

Şahinbey yolları yapıldı mı

Şahinbey yolları yapıldı mı

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanlan daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediye Meclisimiz 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi de yapıldı

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 bin kişilik yolcu testi yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı. 3 bin kişinin katıldığı ORAT denemelerinin sonuncusu yapıldı. Testte 3 Türk Hava Yolları uçağı kullanıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Şahinbey Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Gaziantep Şahinbey'de 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep MÜSİAD'ı ziyaretinde Şahinbey bölgesinde yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı. Tahmazoğlu, bölgede 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldığını belirtti.

Şahinbey Belediyesi Nisan Ayı Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumunda Başkanlık Divanı, ve görev süresi dolan komisyon üyelerinin seçimi yeniden yapıldı.

İzmit köy yolları için ihale yapıldı!

İzmit Belediyesi’nde mahalle ve köylerde beton yol yapımı ihalesi yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan ve yaklaşık maliyeti 341 bin 704 lira olan ihaleye 6 firma katıldı.

Şahinbey Belediyesi Şubat Ayı Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı, meclis 4 Şubat 2016 Perşembe günü yeniden toplanacak

Şahinbey Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

İzmir Menderes'e yeni yol yapıldı!

İzmir Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Yeniköy'e yeni yollar yapıldı. Bahçecik mevkiinde gerçekleşen çalışmalarda 3 bin metrekare alan kilit parke taşı ile döşendi.

Şahinbey yolları yapıldı mı Haberi

Şahinbey yolları yapıldı mı

İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yollan imar planına uygun ve hızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu. Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz. 


Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden biri Bülbülzade Mahallemizdir. Burası hızla gelişiyor. Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor ki vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun. Yani vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik. Akkent, Mavikent ve Şahintepe Mahallemiz yeni kurduğumuz mahallelerdir. Bu mahalleler ve Güneş L Mahallesinin bir bölümünde imar yollannın açma çalışması devam ediyor."dedi. 


MUHTAR KURT: "BAŞKANIMIZ HİZMETİ HAZIR HALE GETİRİYOR" 


Bülbülzade Mahalle Muhtarı İsmail...