03 / 05 / 2024

Şahinbeyde yollar ne durumda

Şahinbeyde yollar ne durumda

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Kiracı kira zammı yapmayı reddederse ne olur? Ev sahipleri ne yapacak?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar son günlerde gündemi en çok meşgul edilen konular arasında yer almaktadır. Bu konu ile ilgili çözüm yolları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte kiracı kira zammı yapmayı reddederse ne yaşanır? Haberin ayrıntıları...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

Peugeot 2008, üç motor seçeneğiyle satışa çıktı! Yeni Peugeot 2008 ne kadar?

Peugeot 2008, yenilenmesinin ardından eylül ayından itibaren 3 farklı motor seçeneğiyle Türkiye yollarıyla çıkıyor. Peki, Yeni Peugeot 2008 ne kadar? İşte güncel fiyat bilgisi...

Prof. Dr. Naci Görür üstüne basa basa uyardı! İstanbul'da 100 bin binada insanlar ölümü bekliyor

Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da 100 bin binada insanların ölümü beklediğini belirterek, hızlı şekilde o insanlar için çözüm yolları aranması konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu.

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Yolların ustası Volkswagen Tiguan'a zam geldi! Volkswagen Tiguan'ın özellikleri neler, ne kadar zam geldi?

Volkswagen Tiguan'ın nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele zam geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Tiguan'a ne kadar zam geldi? Fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka veriyor?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin yasalaşmasının akabinden bankalar yaptıkları güncelleme ile vatandaşı cezbetmenin yollarını aradı. peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka veriyor? İşte detaylar...

2023 Kia EV6 fiyatları ne kadar? İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi

576 beygirlik canavar yolların hakimi ve güçlü motoruyla kendi klasmanında en tepede yer alırken 2023 Şubat fiyatları da merak ediliyor. Peki 2023 Kia EV6 fiyatları ne kadar? İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Şahinbeyde yollar ne durumda Haberi

Şahinbeyde yollar ne durumda

İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve nızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şanınbey ilçemiz hızla buyuyor ve gelişiyor. Son 5 yılda 130 bin kişilik nufus artışımız oldu. 


Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden bırı Bülbülzade Malıallernizdir. Burası hızla gelişiyor. Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor kı vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun. Yanı vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik. Akkent, Mavıkent ve Şahıntepe Mahallemiz venı kurduğumuz mahallelerdir. Bu mahalleler ve Güneş Mahallesinin bir bölümünde imar yollarının açma çalışması devam ediyor.' dedi. 


MUHTAR KURT: " BAŞKANIMIZ HİZMETİ HAZIR HALE GETİRİYOR" 


Bülbülzade Mahalle Muhtarı...