18 / 05 / 2024

Sahte imza atan apartman yöneticisi ne olur

Sahte imza atan apartman yöneticisi ne olur

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

CHP'den ilk Murat Kurum yorumu geldi: 'İmar affına imza atan...'

Murat Kurum'un AK Parti'den İBB adayı olması ile ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "2019'da imar affına imza atan bir bakan olarak tarihe geçtiğini hepimiz hatırlıyoruz" diye konuştu.

15 bin kişiye iş kapısı! Dev şirketlerden ekonomide çarkları döndürecek imza

Enerjisa Üretim ve Enercron YEKA-2 Rüzgar Enerjisi Santralleri için ortak çalışacak. 1,2 milyar dolarlık yatırıma imza atan şirketler 15 binden fazla kişiyi istihdam edecek. İşte tüm detaylar...

MİT bir ilke imza attı, bu kez doktor ve sağlıkçı personel alacak! Diyetisyen, Biyolog, Fizyoterapist, Hemşire...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda bir ilke imza atan MİT, sağlık personeli ve doktor alımı yapacak. İşte MİT personel alımına ilişkin tüm ayrıntılar...

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davasında son durum!

Tartışmalı projelere imza atan Taşyapı’nın ünlü “Mashattan” konutlarına 10 sahte iskân belgesi verildiğinin belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nde o dönem yapı kontrol mühendisi olarak çalışan Faruk Akar'a, 6 ay hapis cezası verdi. Konut sakinleri karara tepki göstererek itiraz edecek...

Bahaş Holding'e "En fazla konut satışına imza atan şirketler" ödülü!

Bahaş Holding, Capital ''Ekonomist dergilerinin düzenlediği ''Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars'' araştırmasında ''en fazla konut satışına imza atan şirketler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak!

Ankara'ya değer katacak projelere imza atan Kaşmir Yapı, şehrin çehresini değiştirmek adında yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak.

Teknik Yapı Kartal'da iki projeye imza atacak!

Kartal’da dönüşüme 1987’de başlayıp ilçede birçok farklı projeye imza atan, ancak bir süreden bu yana farklı yerlere yoğunlaşan Teknik Yapı, son dönemin yükselen bölgesine iddialı dönüyor

NND Yapı Kadıköy'de kentsel dönüşüme imza atıyor!

Kentsel dönüşümün en önemli merkezlerinden Kadıköy’deki büyük projelere imza atan NND Yapı, projelerini söz verdiği tarihlerde tamamlayıp teslim ederek, kentsel dönüşüme hız katıyor.

BESA Grup dev projelere imza atmaya hazırlanıyor!

Hayata geçirdiği projelerle kentin modernleşmesinin öncülerinden olan BESA Grup, hedeflerini daha da büyüttü. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bini aşkın işyerine imza atan BESA Grup, 2016’da dev projelere imza atmaya hazırlanıyor.

EgeYapı Group ve Casper, Çekmeköy'de yeni projeye imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Sahte imza atan apartman yöneticisi ne olur Haberi

Sahte imza atan apartman yöneticisi ne olur

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 


Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş'un hazırladığı iddianamede, şüpheli Salih Yılmaz'ın Esat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın yöneticisi olduğu, müştekiler Mustafa Kamalak, Zübeyde Kamalak ve Ahmet Yılmaz Osmanbeyoğlu ile aynı apartmanda kat mülkiyeti oldukları belirtildi. 


Apartmanın bağımsız bölümünde bir güzellik merkezi açılması için kat mülkiyeti yasasına göre tüm sakinlerin muvafakat vermesi gerektiği anlatılan iddianamede, şüphelinin apartman karar defterine müştekiler adına sahte imzalar atarak, muvafakat düzenlediği belirtildi.


İddianamede, apartman yöneticiliğine ait defterdeki Mustafa Kamalak, Zübeyde Kamalak ve Ahmet Yılmaz Osmanbeyoğlu adına atılan imzaların, müştekilerin el ürünü olup olmadığı konusunda grafoloji ve sahtecilik uzmanlarına inceleme...