03 / 05 / 2024

Sakarya Akyazı alt yapı ve üst yapı çalışmaları

Sakarya Akyazı alt yapı ve üst yapı çalışmaları

Akyazı Belediyesi 3 ayrı bölge 3 ayrı ekipler alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum ne?

İstanbul'dan Sakarya Akyazı'ya kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Akyazı alt yapı ve üst yapı çalışmaları Haberi

Sakarya Akyazı alt yapı ve üst yapı çalışmaları

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipşeri Altındere Gündoğan Mahallesi, Dokurcun Güvercinler Mahallesi ve Topağaç Mahallesinde daha önce tespiti yapılmış ve bozuk durumda olan yollarda dolgu malzemesi olarak, Asfalt yama ve mıcır serimi, stabilize malzeme serimi gibi çalışmalar aralıksız olarak...