11 / 05 / 2024

Sakarya II A Grubu Maden Ocağı ve Konkasör Tesisi halk toplantısı

Sakarya II A Grubu Maden Ocağı ve Konkasör Tesisi halk toplantısı

Sakarya ili Akyazı ilçesinde Murat Uzun tarafından yapılması planlanan II A Grubu Maden (Kalker) Ocağı ve Konkasör Tesisi Kapasite Artışı ve Genişletilme projesi ile ilgili halk toplantısı 11 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Paye Sakarya projesinin arsa değeri 462 milyon TL! Halk GYO açıkladı!

Halk GYO Paye Sakarya projesinin hayata geçirildiği Sakarya Adapazarı'ndaki Tepekum Mahallesi 4932 ada 1 parselin değerini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsatı! 23 adet iş yerini satışa çıkardı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı Güllük'te yer alan 23 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya Erenler'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

Tavuk Dünyası Sakarya'da 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası akılalmaz lezzetlerini daha fazla Sakaryalı konukla buluşturmak amacıyla Sakarya’da bulunan üçüncü şubesini Karasu Plajı’na açtı.

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM'de açtı!

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM’de açarak koronavirüs sürecinde de büyümeyi sürdürüyor...

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Sakarya Millet Bahçesi açıldı!

Sakarya Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile yaptığı törenle hizmete açıldı.

Sakarya II A Grubu Maden Ocağı ve Konkasör Tesisi halk toplantısı Haberi

Sakarya II A Grubu Maden Ocağı ve Konkasör Tesisi halk toplantısı

Sakarya ili Akyazı ilçesi sınırları içerisinde Murat Uzun tarafından yapılması planlanan II A Grubu Maden (Kalker) Ocağı ve Konkasör Tesisi Kapasite Artışı ve Genişletilme projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 11/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya SAKARYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve SAKARYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...