06 / 05 / 2024

sakarya karapürçek yatırım

sakarya karapürçek yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Karapürçek’te hayata geçirilen çalışmaları değerlendirdi

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Gayrimenkul yatırım fonu nedir, yatırımcıya ne gibi yararlar sağlar?

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Elvan Kakıcı Şimşek gayrimenkul yatırımları ile ilgili önemli detaylar vererek, bu alanda yatırım yapacaklar için yol haritası çizdi.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Bluestone Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Bluestone Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek tarafından kuruldu.

Konuta yatırım yapmak isteyenler dikkat! Dünyada böylesi henüz görülmedi

Son 1 yılda konut kiraları ve fiyatları da neredeyse 5 kat yükseldi. ENAG’a göre gerçek enflasyon ilk 4 ayda toplam yüzde 42, son 12 ayda ise yüzde 157 olarak gerçekleşerek yıllık üçlü rakamlara ulaştı. Bütün bunlara rağmen Türkiye'de konut çoğu kişi için ihtiyaçtan ziyade yatırım aracına dönüştü.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

sakarya karapürçek yatırım Haberi

sakarya karapürçek yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Karapürçek’te hayata geçirilen projeleri değerlendirerek, “31 Mayıs Cuma günü Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi’ni devreye alıyoruz. İsale hatları, deposu ve arıtma tesisi ile toplamda 3 milyon TL’ye mal olan yatırımlarımız ile Karapürçekli vatandaşlarımızın çeşmelerinden uzun yıllar yüksek düzeyde arıtılmış, berrak su akacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Karapürçek’te hayata geçirilen çalışmaları değerlendirdi. Devreye alınacak arıtma tesisi ve yapımı biten isale hatları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde çeşitli projeleri hayata geçirerek vatandaşlarımızın yaşam standartlarını arttırmayı hedefliyoruz. Uyguladığımız projeler ile her ilçemiz olduğu gibi Karapürçek’te hızlı bir gelişim gösteriyor. Kanlıçay ve Uludere İsale Hatlarının tamamlanmasının ardından inşa ettiğimiz Karapürçek İçmesuyu Artıma Tesisi’ni 31 Mayıs Cuma günü devreye alacağız....