05 / 05 / 2024

sakarya Kazımpaşa

sakarya Kazımpaşa

Esentepe ve de Kazımpaşa Bölgesinde inşa edilecek 7 bin 289 metrelik yeni şebekenin ihalesi yapıldı. SASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ihaleye toplamda iki firma teklif verdi.

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

Nef Arsa Sakarya 395 bin TL 0 faizli konut fırsatı!

NEF imzalı NOVU’nun yeni projesi Sakarya’da inşa edilecek. Nef'in en yüksek yatırım getirisine sahip projesine, 36 ay vadeli 0 faiz fırsatıyla sahip olabilirsiniz. İşte Sakarya'da yükselecek projenin ayrıntıları...

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

sakarya Kazımpaşa Haberi

sakarya Kazımpaşa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Esentepe ve Kazımpaşa Bölgeleri Şebeke Hattı Yapım İşi İhalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen ihalenin komisyon başkanlığını Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik yaptı. İki firmanın teklif verdiği ihale ile ilgili açıklamalarda bulunan Belik, “Yeni projemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kapsamda Esentepe ve Kazımpaşa bölgelerine toplamda 7 bin 289 metrelik şebeke hattı inşa edilecek. İhale komisyonumuzun yapacağı değerlendirmenin ardından sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.


İhaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler ise şu şekilde:

1-Yüksel Avşar İnşaat – 2. 803.896.25 TL

2- Saltıkoğulları Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret – 2.247.587.00 TL  

Sakarya Büyükşehir...