25 / 08 / 2024

Sakarya okul yatırımı

Sakarya okul yatırımı

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015-2016 yılı çalışmaları ve yatırım hedeflerini anlatmak üzere düzenlenen basın toplantısında bu yıl yatırım programına alınan okullar açıklandı. Bu yıl yapılması planlanan 21 okul bulunduğu belirtildi.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Manisa'daki okul inşaatlarının yatırım miktarları TBMM'de!

Manisa ili ve ilçelerindeki derslik açığına ve okul inşaatlarına yapılan yatırım miktarları meclis gündeminde konu oldu..

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Sakarya okul yatırımı Haberi

Sakarya okul yatırımı

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015-2016 yılı çalışmaları ve yatırım hedeflerini anlatmak üzere düzenlenen basın toplantısında bu yıl yatırım programına alınan okullar açıklandı. Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, "Bu yıl 10 yatırım projemiz devam etmektedir. 2016 yılında yapılması planlanan 7 temel eğitim okulu ve 14 ortaöğretim okulu bulunmaktadır" dedi. 


10 BASAMAK YUKARI 


Kuntoğlu'nun verdiği bilgiye göre bu yıl yapımına başlanacak okullardan 6'sı Meslek Lisesi, 2'si Anadolu Lisesi, 4'ü temel eğitim okulu, 2'si İmam Hatip Lisesi, 1 İmam Hatip Ortaokulu olarak planlandı. Kuntoğlu, Sakarya'nın eğitimde ülke genelinde 38'inci sırada yer aldığını belirterek, "Amacımız iki yıl içinde 10 basamak yukarıya çıkmak" dedi.


Toplantıda konuşan Hüseyin Avni Coş, Sakarya'nın her alanda iyi yerlere gelmesi için mücadele ettiklerini söyledi. Coş, göreve iade Varan çalan 8 İlçe Milli Eğitim...