02 / 05 / 2024

sakarya Orta Cami esnafı yıkım

sakarya Orta Cami esnafı yıkım

Adapazarı Belediyesi’nin Orta Cami önündeki dükkanların yıkılmasına ilişkin kararının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesinin ardından, tebligata göre 11 esnaf Çarşamba gününe kadar yıllarca ekmek yedikleri dükkânları boşaltmaya hazırlanıyor…

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Mardin'e yeni cami!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Yeşilli'de yeni cami inşa edecek.

Yatırımcıların yeni rotası Sakarya! 

Sakarya son yıllarda sahilleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Orta sınıf yazlığını buradan alıyor. Karasu Limanı ili yepyeni bir sektör ile tanıştırdı. Lojistik konusunda Anadolu’nun en merkezi noktalarından biri oldu...

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Sakaryalı müteahhit ailesini ve ortağını öldürdü!

Sakarya’da bir müteahhit, borç yüzünden ortağını öldürdü. Olay sonrası evine giden müteahhit, eşi ve kızını da öldürüp intihar etti.

Rize Orta Cami açılışa hazırlanıyor!

İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Rize Orta Cami açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açılacak.

Sakarya Kocaali TOKİ Orta Gelir başvuruları başlıyor!

Sakarya Kocaali Orta Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 40 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Rize Yeni Orta Cami'de son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yeni Orta Cami’de yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon!

İzmir'de Sancak Cami Derneği’nin yönetimini ele geçirdikten sonra sahip oldukları 99 gayrimenkulle, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladığı belirlenen Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon düzenlendi.

Adapazarı Orta Cami önündeki dükkanlar yıkıldı!

Adapazarı Orta Cami’nin altında ve yanında bulunan 11 dükkân ruhsatsız oldukları gerekçesi dün yıkıldı. Daha önce uyarılan esnaflar yıkım esnasında duyarlılık gösterdiler.

sakarya Orta Cami esnafı yıkım Haberi

sakarya Orta Cami esnafı yıkım


Adapazarı Belediyesi’nin Orta Cami önündeki dükkanların yıkılmasına ilişkin kararının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesinin ardından, tebligata göre 11 esnaf Çarşamba gününe kadar yıllarca ekmek yedikleri dükkânları boşaltmaya hazırlanıyor…

ON BİR ESNAF

Defalarca mağdur olduklarını ve yetkililerden yardım istediklerini ifade eden esnaflar, yıkım ile birlikte dükkânsız kalacaklarını hatırlattı. Esnaf Hasan Kazan, “Bu dükkânların yıkılması durumunda on bir esnaf ne yapacak, Suriyelilere, Iraklıklara yardım ediyorlar da bize neden yardım etmiyorlar” ifadelerini kullandı.

‘DÜZELTİLMESİ GEREKİYOR’

Kazan sözlerini şu cümlelerle devam ettirdi, “Ben de bir AK Partili olarak AK Partili yetkililere sesleniyorum, bu yapılan AK Partililiğe yakışmıyor. Biz hala bir umut burada bekliyoruz, gazeteler aracılığı ile sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Buradan son kez Sayın Valimize ve AK Parti vekillerimize sesimizi duyurmak istiyorum, on bir esnafa yanlış yapıldığını düşünüyoruz, bunun...