02 / 05 / 2024

Sakarya Pamukova isteği

Sakarya Pamukova isteği

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Vatandaşlar TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyledi.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

YSK memur alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve şartları

YSK memur alımı başvuru şartları duyurdu. Yüksek Seçim Kurulu'nun kadrosunu güçlendirme isteği ile toplamda 107 memur alımı yapacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Kamu işçileri ve memurlara müjde! Maaşlara zam konusu bakanın önüne geliyor! Yeni bir zam daha mı gelecek?

Kamudaki 700 bin işçinin zam isteği gelecek hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na sunulacak. Yüz binlerce kamu çalışanı ‘2023 Toplu sözleşme maaş zam oranları belli oldu mu?’ sorusunun cevabını merak ederken Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’dan yanıt geldi. İşte detaylar...

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İş arayanlara müjde! Tam 75 bin 411 personel alınacak! Bu fırsat bir daha gelmez

Türkiye İş Kurumu, işverenlerin isteği üzerine güncel açık iş sayısını duyurdu. İŞKUR'un açıklamasına göre; 75 bin 411 personel aranıyor. İşte başvuru şartları ve tek tek aranan meslekler…

İşsizlik maaşı ne kadar 2022? İşsizlik maaşı şartları neler? Nasıl hesaplanır?

İşsizlik maaşı 2022 yılı asgari ücret zammının açıklanmasının ardından netlik kazandı. Daha önce belirli bir süre sigortalı olarak çalışmış ancak şu an kendi isteği dışında işsiz kalmış vatandaşların işsizlik maaşı alabilmesi için bazı şartları da taşıyor olması gerekiyor…

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydan projesi için çalışmalar başladı. Proje hakkında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yakın zamanda inşaat temellerinin atılacağını belirtti. 

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Sakarya Pamukova isteği Haberi

Sakarya Pamukova isteği

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Pamukova'da Cumhuriyet, Elperek ve Yenice mahallelerinde derme çatma barakalarda ve gecekondularda yaklaşık 100 Roman aile yaşıyor. TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyleyen vatandaşlar, sağlıklı koşullarda yaşamak ve uygun fiyatlarla ev sahibi olmak için TOKİ'nin Pamukova'da da aynı projeyi uygulamasını istediler. 




Evrensel 



Bu haber Hürriyet Doğu Marmara'da şöyle yer aldı:



Pamukova'da yasayan Roman vatandaşlar yasam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKl'nm kendi lerı lçm ev yapmasını talep ettiler Pamukova'da Cumhuriyet. Hperek ve Yenice mahallelerinde derme çatma barakalarda ve gecekondularda yaklaşık 100 Roman aile yasıyor. 

TOKI'nln bazı bölgelerde Roman vatandaşlar ıcın evler yaptıklarını söyleyen vatandaşlar, sağlıklı koşullarda yaşamak ve uygun fiyatlarla ev sahibi olmak idn TOKI'nln Pamukova'da da aynı...