04 / 05 / 2024

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Sakarya Serdivan'a sosyal donatı alanı geliyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi’nce geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen ve tamamlandığında tüm ilçeye hizmet verecek olan çok amaçlı sosyal donatı alanının yapımına başlandı.

Sakarya Serdivan'da 4.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sakarya 6.İcra Dairesi, Sakarya Serdivan Köyü'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 115 bin 888 TL olarak belirlendi.

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı'nda 2 parsel için imar değişikliğine gidildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğimin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları Haberi

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları

Serpan  sırtlarında, Sapanca Gölü  manzarasına  hakim,  Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serpan Gölbaşı Konakları inşaata başladı…  


Sn. Mustafa Kösemusul ve Sn. Recep Aşoğlu liderliğinde kurulan Perka Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor  olan  Serpan Gölbaşı Konakları, hayallerdeki ideal  ev hayatını tüm detaylarıyla gerçeğe dönüştürüyor. Mükemmel konum ve muhteşem Sapanca Gölü manzarası ile ideal ve eşsiz yeni bir hayat anlayışı kurgulanıyor. 


2+1,3+1 ve 4+1’lerden oluşan toplam 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarasına sahip Serpan Gölbaşı Konakları’nda daire büyüklükleri ve oda sayıları kişiye özel planlanıyor. Sapanca Gölü manzarasını evinizin içinde hissedebileceğiniz ferah salonlar ve  kişiye özel müstakil bahçe kullanımı olan daireler ile Serpan Gölbaşı Konakları Sakarya’nın dokusuna hayat veriyor.


Her beğeniye ve ihtiyaca uygun farklı plan tipleriyle dikkat çeken yüksek standartlı projede...