29 / 04 / 2024

Sakarya stat arazi

Sakarya stat arazi

AKP Milletvekili Mustafa İsen AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden AKP Milletvekili Vekil İsen, kendisinin de stat arazisinin yeşil alan olarak kalmasından yana olduğunu söyledi.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya'da arazi kavgası!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 2 şüpheli tutuklandı.

Sakarya'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Sakarya Kocaali'de aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen kişiler arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya'da yabancılara yapılan arazi satışları TBMM'de!

Sakarya ilinde yabancılara yapılan arazi satışlarına ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'ya yapılan dev cezaevinin yüzde 30'u tamam!

Adalet Bakanlığı tarafından Sakarya'nın Ferizli ilçesinde 450 dönüm arazi üzerine kurulu cezaevi projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 30'u tamamlandı..

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri açılışa hazır!

Maltepe Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “35 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirdiğimiz projemiz tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Sakarya stat arazi Haberi

Sakarya stat arazi

AKP Milletvekili Mustafa İsen AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Hüsnü Gürpınar ile görüşen Milletvekili İsen, sorunları dinledi. Vekil İsen’e mühendislerin sorunlarını anlatan Başkan Gürpınar, “Mühendislerin en büyük sıkıntılarından bir tanesi 1938 yılında çıkmış olan Mühendislik Yasasıdır. Günümüzde hala aynı yasayla çalışıyor olmamız büyük sıkıntı yaşamamıza sebep oluyor” dedi.


MÜHENDİS SAYISI

Her yıl yaklaşık 12 bin İnşaat Mühendisi’nin okullardan mezun olduğunun altını çizen İMO Başkanı Gürpınar, “Birinci derece deprem bölgesi olan şehrimizde ve yüzde 95’i deprem bölgesi olan ülkemizde bu kanunların bir an önce güncellenmesi ve mesleğin disiplin altına alınması gerekiyor. Burada en önemli isteğimiz her mühendisin her işi yapmamasıdır. Buna konuda ihtisaslaşma diyebiliriz ayrıca her yıl 12 bin İnşaat Mühendisi’nin...