01 / 05 / 2024

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni ne zaman

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni ne zaman

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya Adapazarı TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Unkapanı Meydanı'nın temeli atılıyor!

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

Sakarya Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Sakarya'da inşaatı süren Millet Bahçesi'nde incelemeler yaptı.

TOKİ 100 bin konut Sakarya Adapazarı kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı 100 bin konut 2020 projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

Hendek’te toplu konut hamlesi!

Sakarya Hendek Belediyesi, 700 konut ve yaşam alanlarından meydana gelen toplu konut projesi için çalışmalara başladı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni ne zaman Haberi

Sakarya Toplu Temel Atma Töreni ne zaman

Toplu Temel Atma Töreni öncesinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “1 Kasım akşamı dediğimiz gibi Sakarya ve Türkiye’de elde ettiğimiz bu büyük demokrasi zaferi bizim değildir. Bu başarı milletimizindir. Milletimizden aldığımız güç ile seherle birlikte çalışmalarımızı başlattık. Yeni projeler için kurmaylarımız ile bir araya geldik. Belediyeciliğin her bir kaleminde yeni çalışmalar için düğmeye bastık. 13 Kasım Cuma günü saat 13.00’da gerçekleştireceğimiz Toplu Temel Atma Töreni ile yeni yatırımlar için yola çıkıyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir ek hizmet binası önünde gerçekleştirilecek törenimize tüm hemşerilerimiz davetlidir. Sakarya’ya hayırlı olsun" dedi.


AFET KOORDİNASYON MERKEZİ

Şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nin temelinin atılacağını ifade eden Toçoğlu, "Daha önce de projeyi kamuoyuna duyurduk. Dünya’daki benzer örneklerini inceledik, projemiz tüm teknolojik donanımı ile şehrimize kazandırılacak. Böylelikle...