20 / 05 / 2024

Sakaryada hal için düzeltme ilanı

Sakaryada hal için düzeltme ilanı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ihaleye çıkardığı Arifiye'nin Kirazca Mahallesi'nde Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinin inşa ettirilmesi ve en fazla 29 yıl süreyle işletilmesi işinin düzeltme ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Konya'da yeni hal için yer önerisi!

Konya’ya yapılması planlanan sebze meyve hali için yer arayışı başladı. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, projenin Meram'a yapılması gerektiğini söyledi.

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

Antalya Belediyesi 3 proje için 76 milyon TL kredi alacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi süren Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Projesi başta olmak üzere toptancı hal ve kavşak projeleri için İlbank A.Ş’den toplam 76 milyon lira kredi temin edecek.

Anıtkabir'e yapılan halı sahanın yıkımı için 72 saat verildi!

Mimarlar Odası'nın Anıtkabir yerleşkesine halı saha yapıldığını duyurmasının ardından CHP 'yıkım' için 72 saatlik ültimatom verdi.

Bursa Köklü cadde için 36 bina yıkılıyor!

Bursa’nın daha yaşanabilir bir hal alması için planlarda olup da uygulamada bulunmayan yolları geliştirdiği yeniden hizmete alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Köklü Cadde’nin trafiğe açılması konusundaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Sakaryada hal için düzeltme ilanı Haberi

Sakaryada hal için düzeltme ilanı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Resmi Gazete’de 1887/1-1 ilan numarası ile 02.03.2016 tarihinde yayınlanan; ihalesi 24.03.2016 tarihinde yapılacak olan “Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Kirazca Mahallesi, 1 pafta, 60 Parseldeki Sakarya Büyükşehir Belediyesine tahsisli taşınmazın (95.121 m² arsa) içerisine, (80 adet Sebze ve Meyveci Dükkanı- 4 Adet Çay Ocağı -4 Adet Büfe- 6 Adet Dükkan-1 adet Lokanta-1 Adet Kıraathane-1 Adet WC) Sınırlı Ayni Hak tesisi ile; Yeni Hal Binası yapımı ve 29 yıl süreyle işletilmesi ve süre bitiminde belediyeye devredilmesi işi ihalesi” İlan Metninin 7. maddesinde aşağıdaki şekilde düzeltme yapılmıştır.


7 - İhaleye iştirak edecek tüzel kişiliğin ortaklarının en az % 60’ının Toptan Sebze ve Meyve Ticareti ile iştigal ettiğini gösterir belge ile bu tüzel kişiliğin ilan tarihinden en az 90 (doksan) gün...