18 / 05 / 2024

saklıkent kayak tesisi

saklıkent kayak tesisi

Her yıl milyonlarca kişinin ziyaretine uğrayan Antalya'da, denize 45 dakika uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde yeni sezon için çalışmalara başlandı.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane Santa Harabeleri korunmak için tescillendi!

Gümüşhane'nin Dumanlı köyü sınırlarında yer alan ve 'Gökyüzüne yakın saklı kent' olarak da bilinen Gümüşhane Santa Harabeleri, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi.

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Ayder’e teleferik hattı yapılacak!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yerli-yabancı binlerce turisti ağırlayan Ayder Yaylası’nın da yer aldığı Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 37 kilometrelik teleferik hattıyla kayak tesisi yapılacak. 

Ayder Kayak Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda yapımı planlanan kayak tesisinin ihalesi yapıldı. 

Türkiye'nin en büyük kayak tesisi Ayder'de inşa edilecek!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, "Bugün itibarıyla Ayder Kış Sporları Merkezi için gerekli süreçler tamamlandı. 3 Eylül'de ihaleye çıkmış olacağız" dedi.

saklıkent kayak tesisi Haberi

saklıkent kayak tesisi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Münir Karaloğlu başkanlığında, Saklıkent Kayak Merkezi'nde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sağlık İl Müdürü Ünal Hülür başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Saklıkent Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, kayak merkezinin güvenliği, sağlık, yol, bölgedeki mermer ocakları, su, elektrik, internet, telefon, teleferik başta olmak üzere çeşitli konularda tanıtımlar yaptı.

Gerçekleştirilen sunumda sorunların bir an önce giderilerek yeni kış sezonuna iyi hazırlanılması, tanıtım yapılarak Saklıkent'in Türkiye'ye ve dünyaya duyurulması hedeflendi. Denize 45 dakika uzaklıkta yer alan 2 bin 200 rakımlı Saklıkent'in yerli...