08 / 05 / 2024

Şal Sokak dönüşüm

Şal Sokak dönüşüm

Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisine daha imza atacaklarını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şal Sokak’ta kapsamlı bir dönüşüm başlatıyoruz. Güzergaha yeni bir yüz kazandıracağız" dedi

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

İstanbul'a özel kentsel dönüşüm timi!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının baş rolündeki İstanbul için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özel bir ekip kurdu. Ekip, TOKİ ve belediyelerle koordineli çalışıp dönüşümü planlayacak...

Konya Meram’ın kentsel dönüşümü markalaştı!

Meram Belediyesi tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmaları Dönüşüm Meram markasıyla kamuoyuna sunulmaya başlandı. Belediye bu projeyi Meram’ın mazisinden, geleneğinden aldığı gücü geleceğe taşıyacak bir süreç olarak ele alıyor.

Sakarya Şal Sokak'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel tasarım ve cadde yenilemelerinin bir yenisine daha imza atacaklarını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şal Sokak’ta kapsamlı bir dönüşüm başlatıyoruz. Güzergaha yeni bir yüz kazandıracağız" dedi

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm rıza ile yapılacak!

Kentsel Dönüşüm Mevzuatının yürürlüğe girmesiyle ortaya atılan bazı iddialara açıklık getiren DİKENT Yönetim Kurulu üyesi Sabit Şeker, vatandaşın rızası alınmadan dönüşüm yapılamayacağını söyledi.

Boş alanlarda yapılan çalışmalar dönüşüm değildir!

Muhittin Selvitopu, kentsel dönüşümün boş alanlarda yapılacak planlarla olmayacağını da vurgulayarak, “Boş alanlarda kentsel dönüşüm planlaması yapmak kolaydır. Boş alanı planlayıp imara açarsınız olur biter. Ancak bunun adı dönüşüm olmaz.” dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma gerektiriyor!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Bir belediye başkanının buna teşebbüs edebilmesi, bunun hazırlığını yapması, altyapısını hazırlaması, vatandaşla uzlaşarak ve vatandaşın gönlünü alarak yapması kolay değil" dedi.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı geçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen “ Kırsal Dönüşüm Çalıştayı ” İlbank Ankara Macunköy sosyal tesislerinde yapıldı.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı!

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası A.Ş. iş birliği ile düzenlenen “Kırsal Dönüşüm Çalıştayı” İlbank Ankara Macunköy sosyal tesislerinde yapıldı.

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı yapıldı!

İller Bankası A.Ş. ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen Kırsal Dönüşüm Çalıştayı 10 Ocak tarihinde İLBANK Ankara Macunköy Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Kırsal dönüşüm Çalıştayı bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilgili kuruluşu İller Bankası ile bugün İlbank Ankara Sosyal Tesisleri'nde ''Kırsal Dönüşüm Çalıştayı''düzenleyecek. Çalıştaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yanı sıra İçişleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlı

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı bugün düzenleniyor!

Kırsal Dönüşüm Çalıştayı bugün düzenleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilgili kuruluşu İller Bankası ile 10 Ocak 2014 Cumartesi günü İlbank Ankara Macunköy Sosyal Tesisleri’nde “Kırsal Dönüşüm Çalıştayı” düzenleyecek.

Çevre Bakanlığı Kırsal Dönüşüm Çalıştayı düzenliyor!

Çevre Bakanlığı ilgili kuruluşu İller Bankası ile 10 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 09.30’da İlbank Ankara Macunköy Sosyal Tesisleri’nde “ Kırsal Dönüşüm Çalıştayı ” düzenleyecek.

Şal Sokak dönüşüm Haberi

Şal Sokak dönüşüm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının bir yenisinde daha çalışmaların başlatılacağını müjdeledi. Şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta kapsamlı bir yenilemenin hayata geçirileceğini aktaran Toçoğlu, arterin yeni yüzüyle Sakaryalıların büyük beğenisini kazanacağını ifade etti.


Dönüşüm Başlıyor

Toçoğlu, “Daha önce kentsel tasarım ve cadde yenileme alanında birçok projeyi hayata geçirdik. En son Serpan Kafeler Caddesi’nde büyük beğeni kazanan bir çalışmaya imza attık. Şimdi şehir merkezi için yeni bir projemiz var. Şal Sokak’ta kapsamlı bir dönüşüm başlatıyoruz. Güzergaha yeni bir yüz kazandıracağız. Hem araç hem de yaya trafiğine açık olan güzergahtaki çalışmalarımız büyük beğeni kazanacak” diye konuştu.


Şal Sokağa Yeni Yüz

Bölgede hayata geçirilecek çalışmalara da değinen Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Şal Sokak bilindiği üzere Dr. Nuri Bayar...