21 / 05 / 2024

Salih Demirtaş

Salih Demirtaş

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Erenkaya, Salih Demirtaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Bursa Demirtaş Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Ulaşılabilir Bursa' hedefiyle projelendirilen Demirtaş Köprülü Kavşağı'nın temeli törenle atıldı. Recep Altepe, Bursa trafiğine çözüm olacak kavşağın, 2015 baharına yetişeceğini müjdeledi.

Salih Bezci: İnşaat ekonominin lokomotifi oldu!

ATO Başkanı Salih Bezci, inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu Türkiye ekonomisinin büyümesine bakıldığında sektörün payının yüksek olduğunu belirterek, "İnşaat 250 alt sektörü harekete geçiriyor" dedi.

Ekrem Demirtaş: İzmir sağlık turizminin başkenti olabilir!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir, sağlık turizminin başkenti olabilecek potansiyele sahip" diyerek, hükümetin vereceği destekler ile bunu gerçekleştirebileceklerini dile getirdi

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Erenkaya, Salih Demirtaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Salih Madra: Zeytinliklerin imara açılmasına izin verilmemeli!

Ayvalık Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı Salih Madra, 25 dönümden küçük zeytinliklerin imara açılmasını öngören tasarının zeytincilerin ölüm fermanı olduğunu belirterek "Bu şekilde zeytini talana izin verilmemeli" dedi.

Ekrem Demirtaş: İTO ve Sicilya arasında ticaret köprüsü kurulacak!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ve Sicilya'nın Akdeniz'in iki işaret noktası olduğunu belirterek, "İlişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması fikrini prensipte destekliyoruz" dedi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de açılan şirket sayısı kapananları katladı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1 Eylül-30 Eylül 2014 tarihleri arasında İTO'ya 553 şirketin kayıt yaptırmasına karşılık, 206 firmanın kaydını sildirdiğini belirtti.

Ekrem Demirtaş: Yunanistan ile ticaret hacmini artırmalıyız!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası Başkanı Dimitrios Simeonidis, iki oda arasında kardeş oda anlaşması imzaladı. Demirtaş, "Yunanistan ile ticaret hacmini artırmalıyız" dedi

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizmi için birlikte hareket etmeliyiz!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Hopa'dan gelen heyete Türkiye 'nin kruvaziyer turizminden daha fazla pay alabilmesi için limanların birlikte çalışması gerektiğini söyledi

Ekrem Demirtaş'tan Alsancak Limanı açıklaması!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Socar Türkiye 'nin CEO'su Kenan Yavuz'un, Alsancak Limanı'nın konteyner bölümünün kaldırılması yönündeki açıklamalarıyla ilgili eleştiride bulundu.

Ekrem Demirtaş: 500 milyarlık ihracat hedefi imkansız!

İZTO ekim ayı meclis toplantısında İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş yaptığı açıklamada 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefinin gerçekleşmesinin neredeyse imkansız olduğunu savundu.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de kruvaziyer liman ihtiyacı var!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, son dönemde kruvaziyer gemilerin rotasını yeniden İzmir'e çevirdiğini, kentin daha fazla gemiyi ağırlayacak liman kapasitesine ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Salih Demirtaş Haberi

Salih Demirtaş
HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Erenkaya, Salih Demirtaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


HS Cengiz İnşaat Elektrik Hırdavat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT: a) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları. Her türlü izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen inşaat malzemeleri ve bütün elektrik malzemelerinin imalatı ile toptan ve perakende alım,satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. b) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat...