12 / 05 / 2024

Salih Satıcı kimdir

Salih Satıcı kimdir

İSTANBUL Kartal’da ‘Gökdeniz Kartal’ konut projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortaklığı, Kartal sahil bandıyla ilgileniyor. Bölgede 600 konutluk yeni proje yapacak şirket, kentsel dönüşüm görüşmeleri de yapıyor.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Satıcıya e-ticarette koruma kalkanı! 5 gün içinde ödeyecek!

E-ticarette hizmet sağlayıcı kişilere güçlü koruma kalkanı geliyor. Satış platformu, satıcıyı savunmasını henüz almadan tek taraflı sistemden çıkaramayacak, parasını da beş gün içinde ödeyecek. İşte detaylar…

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Değerinde tapu satmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan Tapucom, kurumlardan sonra şimdi de bireysel satıcılar için gayrimenkullerini ücretsiz bir biçimde satma fırsatı sunuyor.

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen vergi oluyor. Peki, taşınmazın satılması halinde o yılın emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder? İşte yanıtı...

Tapuya alıcı mı satıcı mı başvurur?

Gayrimenkullerin devir işlemleri tapu dairesinde gerçekleşiyor. Devir için öncelikle randevu alınması şart. Peki, tapuya alıcı mı satıcı mı başvurur?

Salih Satıcı kimdir Haberi

Salih Satıcı kimdir

KARTAL Esentepe Mahallesi’nde inşa ettiği Gökdeniz Kartal projesi ile yola çıkan Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortaklığı, merkez üssü olarak Kartal’ı seçti. 2 kuleden oluşan ilk projede çalışmaların devam ettiğini belirten Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı, “Bölgeye bağlı tüketici taleplerini iyi analiz ederek, doğru lokasyon, doğru tasarım ve doğru fiyat ile tüketicinin de kazanmasını hedefleyen doğru yatırım projeleri geliştirmeyi hedefliyoruz. Daha geniş ölçekli konut projeleri için, ortaklık olarak geliştirdiğimiz yeni projeler var. Kartal bölgesinde 600 konutluk bir projeye imza atacağız” dedi.



KARTAL’I DÖNÜŞTÜRMEYE TALİP

Özellikle kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde talep topladıklarını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, Kartal’ı yeniden inşa etmeye talip olduklarını söyledi. İnşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projesinin bölge halkına iyi bir...