06 / 05 / 2024

Sami Aydın köprü

Sami Aydın köprü

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak üzerine kente prestij katacak ve karayolu, demiryolu, bisiklet ve yaya yolunun geçeceği bir köprü inşa edileceğini bildirdi.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montajı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montaj işlemleri için sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın köprüden yürüyerek geçecek.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

İtalya'nın köprüleri teker teker çöküyor!

İtalya'da son 3 senede 5 köprü ve viyadüğün çökmesi, bu yapıların güvenliğine ilişkin tartışmalara neden oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kule blokları yükseliyor!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak, renkleri, figürleri ve diğer özellikleriyle "simgelerin köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule bloklarının köprü ayaklarına montajı başladı.

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Aydın Köşk Belediyesi yeni binasına kavuştu!

Aydın’ın Köşk ilçesinde yıllardır küçük bir binada vatandaşlara hizmet vermeye çalışan belediye yeni binasına kavuştu.

Antalya Aydıncık Köprüsü 2019'da tamamlanacak!

Antalya'da Bıçkıcı Çayı üzerinde yapımı süren Aydıncık Köprüsü'nün inşaat çalışmaları başladı. Köprünün 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Kızılırmak Projesi için 4 milyon metrekare alanda imar çalışması başladı!

Sivas Belediyesi Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyon metrekare alanla ilgili imar çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Sivas Karşıyaka Köprüsü'nün ihalesi yapıldı!

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yeni köprü için, Muhtar Çetin Aydın teşekkür etti.

Sami Aydın köprü Haberi

Sami Aydın köprü

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak üzerine kente prestij katacak ve karayolu, demiryolu, bisiklet ve yaya yolunun geçeceği bir köprü inşa edileceğini bildirdi. Aydın, yarışmada birinci seçilen köprü projesini...