25 / 07 / 2024

samı cakır

samı cakır

Mustafa Süzer: Süzer Vakfı"nı da kurduk.   Burs verip, okul yaptırıyoruz. Beş tane okul yaptırdık. Gaziantep"te Hasan Süzer Etnografya Müzesini kurduk. şžimdi, Süzer Grubu"nun İcra Kurulu Başkanı Sami çakır"ın ismine bir lise yaptırıyoruz  

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Şevval Sam'dan Kanal İstanbul'a tepki: ‘Ölüm fermanıdır! Hayır!’

Başarılı oyuncu Şevval Sam, Kanal İstanbul ile ilgili tepkisini dile getirdi. Bir İstanbullu olarak projeye karşı olduğunu dile getiren Sam, “Bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır! Hayır! Hayır! Hayır!” yazdı.

Ankara'nın vergi rekortmenleri belli oldu: Erman Ilıcak ikinci sırada!

Ankara'nın 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk sıranın sahibi 54 milyon 169 bin 334 lira vergiyle Mustafa Rahmi Koç olurken, ikinci sırada 35 milyon 236 bin 977 lira vergiyle Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak aldı.

Şevval Sam: Mülk edinmek istemiyorum, karavanda yaşayacağım!

Güzel şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, " Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum, bana yetecek kadarı var, ötesine ihtiyacım yok" diyor...

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Queen Bomonti: Yatırımcı bu projenin peşinde!

Sinpaş, 45'inci kuruluş yıl dönümünü İstanbul'a hediye ettiği mücevher niteliğinde bir projeyle kutluyor. Yaşamın 2019 yılı içinde başlayacağı Queen Bomonti, kentin yaş aldıkça güzelleşen semti Bomonti'nin sıcak mahalle kültürünü lüks ve ihtişamla harmanlıyor...

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

samı cakır Haberi

samı cakır

Bankasına el kondu, kansere yakalandı. Kendi savaşını kazandı, şimdi yoksullar için mücadele ediyor. Ünlü işadamı Mustafa Süzer, kurduğu gıda bankasıyla zenginlerden topladığı yiyecekleri yoksul ailelere taşıyor

œEvladım, tabağında yemek bırakma, arkandan ağlar diyen annelerimizin ne kadar haklı olduğunu büyüyünce daha iyi anladık. Arkamızdan ağlayanların sayısı artık koca bir kıta nüfusuna ulaştı. Araştırmalar, ABD"de çöpe atılan gıdalarla Afrika"nın doyabileceğini gösteriyor. Dünyanın bir yerlerinde yiyecek bulamayıp açlıktan ölenler var, diğer tarafta yeme bolluğu yüzünden anoreksiya gibi ölümcül hastalıklara yakalananlar...
Bu tezat, birçok insanın canını yakıyor. Onlardan biri de Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer. Fakat o üzülmekle yetinmeyip, ˜Gıda Bankası" kurdu. Gıda Bankacılığı Derneği"nde biriken yiyecekler, yoksul insanlara dağıtılıyor.
Mustafa Süzer, TMSF tarafından sahibi olduğu Kentbank"a el konulduğundan beri kırgın....