19 / 05 / 2024

samsun Alaçam meydan projesi

samsun Alaçam meydan projesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

samsun Alaçam meydan projesi Haberi

samsun Alaçam meydan projesi


Samsun’un batı bölgesindeki en uzak ilçeleri olan Alaçam ve Yakakent’te Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ilçe halkının beğenisini kazanıyor. Eski ve  kirli görüntülerinden arındırılarak modern bir görünüme kavuşturulan meydanlarda çalışmalar tamamlandı. Yapılan projelerde meydanları ve çevresini kapsayan peyzaj düzenlemeleri ile de görüntü zenginliği kazandırıldı.

Samsun genelinde hizmet vermeye başladığı 2014 yılının Nisan ayından bu yana tüm ilçelerin çehresini değiştiren Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri şehir meydanlarının markalaşma adına önemli bir nokta olduğunu düşünüyor. Bugüne kadar hizmet gitmeyen mahallelerde dahi vatandaşın gönlünde yer edecek projelere imza atan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun halkından gelen her talebe dönüş yaparak, yapılması gereken çalışmanın en kalitelisini ve uzun ömürlü olanını tercih ediyor.



Samsun Büyükşehir...