04 / 05 / 2024

Samsun Atakum yeni alan

Samsun Atakum yeni alan

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Atakum sahilinde 300 dönüm açık alan üzerinde kurulu 9 çukurlu golf sahası, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilmek için 18 çukura çıkarılıyor

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi 36 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum Balaç'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

O ilde 72 adet arsa satışta Sakın kaçırmayın! İşte detaylar...

Samsun Atakum Belediye Başkanlığı 72 adet taşınmazı satışa çıkardı. Peki satışa sunulan arsaların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika fırsatı! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da bulunan iki adet kafe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan iki adet kafeyi kiraya verecek. İşte ihale detayları...

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Samsun Atakum yeni alan Haberi

Samsun Atakum yeni alan

Atakum sahilinde, özellikleri bakımından dünya ilk ve tek olma özelliğini taşıyan golf sahası bir yılda, 250 profesyonel golfçüyle 3 müsabakaya ev sahipliği yaptı. 300 dönüm açık alan üzerinde kurulu 9 çukurlu golf sahası, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilmek için 18 çukura yükseltiliyor. 


Saha genişliğini büyüterek 650 dönüme çıkaran Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi, îlave 9 çukurlu parkurun 2018'de hizmete gireceği belirtildi. USGA (United States Golf Association) standartlarına uygun olarak ünlü golf mimarı Kevın Ramsey'in tasarlandığı tesis, denize dolgu ile yapılan dünyadaki tek spor tesisi olma özelliği de bulunuyor. 



Samsun...