03 / 05 / 2024

Samsun Bafra köprü

Samsun Bafra köprü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını inceledi.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Samsun Bafra'nın iki yakası birbirine bağlanıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kızılırmak Nehri üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkisinde yapılmakta olan köprü inşaatında sona yaklaşıldığını ve Samsun'un ilçeleriyle birlikte büyük yatırımların açılışına hazırlandığını söyledi.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Bafra Çetinkaya Köprüsü restorasyon çalışmaları tam gaz!

Bafra Çetinkaya Köprüsü’nde Eylül 2018'de başlayan restorasyon çalışması hızla devam ediyor. Çalışmaların yıl sonu tamamlanması bekleniyor.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Samsun Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını inceledi.

Bafra'ya yapılan ikinci köprü inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını yerinde inceledi.

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi!

TOKİ Samsun Bafra başvuru dönemi bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar sürüyor. 1 adet dairenin yer aldığı prjede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Bafra Çetinkaya Köprüsü restore ediliyor!

Bafra’nın sembolü olan Çetinkaya Köprüsü yıllardır bakım ve onarım bekliyordu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yoğun girişimleri sonucunda nihayet ilk somut adım atıldı.

Samsun Bafra köprü Haberi

Samsun Bafra köprü


Geçtiğimiz yıl açılan Bafra Türbe Kalaycılı Köprüsü ile ilçenin 100 yıldır çektiği ulaşım sıkıntısını bitiren Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatıyla  ikinci köprü için de düğmeye bastı.


İlçede ulaşım sıkıntısı olan tüm mahalleri köprü ile birbirine bağlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri Koşu ve Fener Mahalleri arasına yapılan 11 ayaklı köprüdeki çalışmalara bayramdan sonra hız verdi.


Köprüdeki çalışmaları inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kızılırmak'ın iki yakasını Türbe-Kalaycılı Köprüsü ile bir araya getirdik. O gün köprümüzün açılışı sırasında 2017'nin sonuna doğru bir köprü daha yapacağız demiştik. Sözümüzü tuttuk. İlçemizdeki ikinci köprü de inşallah yılbaşına kadar bitmiş olacak. Yapılan bu köprüler ile Bafra’mızın katma değeri misli misli artıyor. " diye konuştu.



Samsun Büyükşehir...