27 / 04 / 2024

samsun canik arsa fiyatları

samsun canik arsa fiyatları

Samsun'da, yeni T Tipi Kapalı enli Cezaevi'nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları, 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında iş yerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak." dedi

O ilde 41 konut ve 13 iş yeri satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan KDV'den muaf gayrimenkuller! 

Samsun Canik'te yer alan 41 konut ve 13 iş yeri, KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı. Peki Samsun'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve ödeme seçenekleri nasıl? 

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Belediyeden Samsun'da KDV'den muaf arsa fırsatı!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Düvecik'te yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ'den Samsun Canik'te 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ Samsun Canik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Canik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Canik'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Canik sosyal konut projesi... 

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Tekkeköy'de 14 bin 504 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Samsun Tekkeköy'de yer alan 14 bin 504 metrekarelik arsa satışa sunuluyor. İşte fiyatı ve tüm detayları...

samsun canik arsa fiyatları Haberi

samsun canik arsa fiyatları


Samsun'da, yeni T Tipi Kapalı enli Cezaevi'nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları, 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında iş yerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak. Yollarımız yapılacak, ticaretimiz gelişecek." dedi. 

Samsun'un Canik ilçesi sınırlan içinde bulunan ve 1966'da yapılan 575 kişilik E Tipi Kapalı Cezaevi, kentsel dönüşüm projesi alanı içinde kalınca, ilçe belediyesinin girişimleri sonucu kaldırılmasına karar verildi. 2013 yılı Şubat ayında da Adalet'Bakanlığı, İlkadım ilçesi .Çatkaya köyünde yaklaşık 30 bin metrekarelik boş bir araziye yeni cezaevinin yapımına başladı. 

Toki tarafından yapılan ve T Tipi olarak planlanan lojman, 636 kişilik kapalı, toplam 312 kişilik 2 açık ve çeşitli atölyelerin bulunacağı yeni cezaevinin yapımı hızla ilerlerken, yaklaşık bin 200 nüfusu bulunan köyde de meraklı bir bekleyiş sürüyor. İlk başlarda cezaevinin...