06 / 07 / 2024

samsun eski havalimanı yerine ne yapılacak

samsun eski havalimanı yerine ne yapılacak

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski havaalanına yapılacak “Kamu Kampüsü”nde "Valilik, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediye binası, İlkadım Belediye binamız, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi tüm kurumlar bulunacak." dedi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yapım aşamasında olan ikinci pistinin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdağı, havalimanına hastane yapılmasının, uçuşları engelleyeceğini belirtti...

Samsun'da bitmeyen inşaata mağaza açtılar!

Samsun'da eski Konak Sineması'nın yıkıldığı alanda inşaatı devam eden binada yapı kullanma izni ve işyeri ruhsatı olmadan açılan EVKUR mağazası, İlkadım Belediyesi tarafından mühürlendi...

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Samsun'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Samsunlu vatandaşlar, özellikle kent merkezinde hayata geçirilen yapılaşmanın eski olduğunu söyleyerek, Samsun'da kentsel dönüşümün ivedilikle gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydetti.

İngiltere İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyor!

İngiltere eski Dışişleri Bakanı Straw İngiltere ve Avrupa’nın İstanbul Havalimanı’nı kıskandığını söyledi. Straw “Böyle bir havaalanı bizim için hayal olur” diye konuştu.

Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Samsun'da eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine 100 bin 865 metrekarelik alanda inşa edeceği Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

samsun eski havalimanı yerine ne yapılacak Haberi

samsun eski havalimanı yerine ne yapılacak


Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski havaalanına yapılacak “Kamu Kampüsü”nün şehri güneye taşıyacağını söyledi.


Erdoğan Tok, belediye meclis toplantısında yeni dönemde uygulamalı planladığı proje ve hizmetleri meclis üyeleriyle paylaştı. Gazi Meclis Toplantı Salonu'nda 10 gündem maddesinden yer aldığı meclis toplantısında konuşan Başkan Tok, yeni belediye hizmet binasına acil ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Nüfusu itibariyle 330 bin olan İlkadım ilçesine yakışan bir belediye hizmet binasına acil ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Tok, eski havalanının yanında bulunan 180 dönümlük alanda Valilik, Kaymakamlık, Sosyal Güvenlik Kurumu, İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarının olacağı “Kamu Kampüsü” projesini anlattı.


Geçmiş dönemde belediye hizmet binası ile ilgili yapılacak yer ile ilgili arsa tespiti noktasında ittifak sağlanamamasının kayıp olduğunu kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “Bizim gecen senelerden verdiğimiz söz,...