06 / 07 / 2024

Samsun havaalanı arazisi

Samsun havaalanı arazisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki tüm kamu kurumlarını eski havaalanı arazisine taşımak için düğmeye bastı. Büyükşehir ayrıca, Samsuna büyük bir orduevi yapmak için de harekete geçti

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Ordu Ünye'deki havaalanı arazisi Ordu Üniversitesi'ne devredildi!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu Ünye'de havaalanı yapılması için ayrılan ve 1989 yılında temeli atılan ve 1991 yılında ilk uçağın indiği arazi Ordu Üniversitesine kampüs alanı olacak.

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Havaalanı kapatılacak mı?

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Samsun eski Ruh Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi ne olacak?

Samsun Haber Gazetesi Köşe Yazarları H. Mustafa Genç, bugünkü yazısında "eski Ruh Hastalıkları Hastanesi'nin arsası"nı konu aldı. İşte o yazı:

Kaş 3. Havaalanı projesinin arazisi Atatürk Havaalanı’nın iki katı büyüklüğünde!

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Proje için tahsis edilen arazinin, İstanbul Atatürk Havaalanı’nın iki katına yakın olduğu ortaya çıktı.

Samsun Tekkeköy ile Çarşamba arasına raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ile havaalanı arasındaki kamulaştırma problemi olmayan güzergahın tren yolu için alt yapı çalışmasının hazırlanması talimatını verdiğini söyledi.

Samsun Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın tahsisinin henüz yapılamadığını belirtti.

Samsun'da yarın 60 yatırımın açılışı yapılacak!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun'a gidecek. Saat 13:50 sularında Çarşamba Havaalanı'na inmesi beklenen Erdoğan, saat 14:15'de Samsun Valiliğini ziyaret edecek.

Samsun eski havaalanı arsasına Kamu Kampüsü inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kamu Kampüsü” yapmayı planladıkları eski havaalanıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi..

Samsun’da kamusal alan oluşturulacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kent merkezindeki bazı kamu binalarının eski havaalanı bölgesine taşınarak, modern bir kamusal alan oluşturmayı planladıklarını dile getirdi.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak?

Atakum Tarım Meslek Lisesinin dini tesis alanına çevrilmesinin ardından, İdare Mahkemesi dini tesis alanının okul alanına çevrilmesi kararını aldı. Samsun Bölge İdare Mahkemesi imar planı değişikliği işleminin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Samsun Tarım Meslek Lisesi arazisine ne inşa edilecek?

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü.

Samsun havaalanı arazisi Haberi

Samsun havaalanı arazisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi kendi binasının da içinde bulunduğu, büyük kamu kuruluşlarının binalarını eski havaalanı arazisine taşımak için çalışmalara başladı. 


Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen düzenlemeye göre Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli bulunan ve Askeri Hastaneni'nde bulunduğu arazinin yanı sıra eski Havaalanı arazisinin bulunduğu bölge, plan değişikliği yapılarak tüm resmi kurumların yer alacağı bir 'kamu kampüsü' haline getireleoek, Buna göre Samsun Büyükşehir Belediyesi binasının yan< sıra, Samsun Valiliği, ilkadım Kaymakamlığı, ilkadım Belediyesi, Samsun Emniyet Müdürlüğü ve diğer resmi kurumlar bu bölgeye tthitht; taşınacak. 


YETKİ YILMAZ'DA Büyükşehir Belediye Meclisi'nün Başkan Yusuf Ziya Yılmaz11 yetkilendirdiği karar kapsamı nda Milli Savunma Bakanlığı ile imzalanması planlanan protokol için de görüşmeler p—yapılacak, Eski havaalanındaki Askeri Hastane ve eğitim merkezlerinin bulunduğu bölgenin Büyükşehite cfevri için çalışma yapacak olan...