28 / 04 / 2024

Samsun Havaalanı imza

Samsun Havaalanı imza

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı seferleri başladı!

Samsun'da OMÜ kampüsü içerisine tramvay seferleri başladı. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı konuyla ilgili olarak, "Ulaşım alanında kentimizde bir ilke daha imza attık" dedi.

Samsun İlkadım'da geleceğe damga vuracak eserler inşa ediliyor!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu. Başkan Tok "Yaklaşık 4,5 yılda İlkadım’ın gelecek yüzyılına damga vuracak eserlere imza attık." dedi...

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Polimeks'ten Türkmenistan'a havaalanı ve kompleks projesi!

Türkmenistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek Asya Kapalı Salon Dövüş Sanatları Oyunları'na Türk müteahhitlik firması Polimeks adını yazdırdı. Türkiye’nin birinci inşaat şirketi olan Polimeks, hem Aşkabat Havaalanı hem de Olimpiyat kompleksine imza attı.

Samsun Tekkeköy'de 3 yılda eğitim yatırımları arttı!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, 3 yıl içerisinde eğitimde dev yatırımlara imza attı.Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemize yapılacak her türlü eğitim yatırımında taşın altına elimizi koyarak, üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz’" dedi.

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Büyükşehir'den Kentsel Tasarım yarışması!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kalıcı kent kimliğinin oluşturulmasına yönelik önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Samsun Havaalanı kapatılacak mı?

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Samsun Atayolu Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Cumhuriyet tarihi boyunca yol sıkıntısı çeken ilçede Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Havza Şube Müdürlüğü, ilçede 2 yılda 40 milyon TL’lik yatırımla 70 km yol yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Samsun'da konut fiyatları cep yakıyor!

Gelişen ve değişen teknoloji ile Samsun mimarisi her geçen gün bir yeniliğe imza atarken konut fiyatları el yakıyor. Vatandaşlar Samsun'da ev sahibi olmak için banka kredilerine başvuruyor.

Samsun Tekkeköy ile Çarşamba arasına raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ile havaalanı arasındaki kamulaştırma problemi olmayan güzergahın tren yolu için alt yapı çalışmasının hazırlanması talimatını verdiğini söyledi.

Samsun Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın tahsisinin henüz yapılamadığını belirtti.

Samsun Havaalanı imza Haberi

Samsun Havaalanı imza

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi. Çarşamba Havalimanı'nın pist tadilatı nedeniyle 3 ay uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek "Yeni pist yapılması için 3 bin imza topladık, milletvekillerine gönderdik "dedi. 


Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, Çarşamba Havalimanı'nm pist tadilatı nedeniyle 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Havalimanı'nın kapatılması konusunda turizmcilerin ve vatandaşların bildilendirilmediğini vurgulayan Toktaş" Samsun ekonomisi bunu kaldırmaz. 


Havalimanı kentin can damarı konumunda. Yeni bir pist yada başka formül düşünülmeli. Devletimiz bunu sağlayacak güçtedir "dedi. 

Toktaş, 3 bin imza topladıklarını ve milletvekilleri ve ve kabinedeki tüm bakanlıklara gönderdiklerini açıkladı. 



REZERVASYONLAR İPTAL Mİ OLACAK 

Tadilat konusunda ortak bir konsorsiyum oluşturulup fikir alınması gerektiğini belirten...