10 / 05 / 2024

samsun mobilya imalatçıları lovelet avm

samsun mobilya imalatçıları lovelet avm

Ekonomi Bakanlığı'nın yürüttüğü KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarına yerel yönetim ve yatırımcı şirketlerden teklif yağıyor. Lovelet AVM ise satış çarşısı teklifinde bulundu...

İŞKUR açıkladı! Türkiye’de en fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu...

İŞKUR'un 2023 İşgücü Piyasası Araştırması sonuçlarını paylaştı. En fazla açık iş olan 10 meslek arasında, makineci (dikiş), garson, satış danışmanı, ahşap mobilya imalat ustası, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, konfeksiyon işçisi, akaryakıt satış elemanı, ark kaynakçısı ve yük taşıma şoförü.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Bu sektörde çalışmak ister isiniz! Aylık 24 bin günlük 3 bin TL'ye iş imkanı veriliyor

Zeytinyağı imalatçıları eleman çağrısı yaptı. Çalıştıracak işçi bulamadıklarını söyleyen çiftçiler işçilerin zeytin işinden binlerce TL kazanabileceklerini ilan etti. 

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tüncay Topal tarafından kuruldu.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Erden tarafından kuruldu.

samsun mobilya imalatçıları lovelet avm Haberi

samsun mobilya imalatçıları lovelet avm


İlçelerdeki organize sanayi bölgeleri dolmadan yeni bir OSB kurulamaması, Çarşamba Belediyesi'ni harekete geçirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, mobilya imalatçılarına kümelenmeleri için Ayvacık yolu şeker fabrikası yanındaki 900 dönümlük araziyi, Lovelet AVM yönetimi ise alışveriş merkezi içinde mobilya satış çarşısı teklif etti. Her iki teklife de olumlu bakan imalatçılar, iç bünyelerinde değerlendirme kararı aldı. 


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu, tekliflerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, Lovelet’teki mobilya çarşı alanını çok beğendiklerini söyledi. 


Aylık istişare toplantısını Karadeniz Bölgesi’nin tek ‘Fiyatları Küçülten Outlet’i Lovelet AVM’de yapan Samsun’daki mobilya imalatçıları, kümelenme çalışmalarıyla ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu ve meclis üyesi Özgür Uyanık başta olmak üzere 30’a yakın imalatçı, istişare toplantısında Çarşamba Belediyesi’nin kümelenme...