24 / 07 / 2024

Samsunda temizlik başladı

Samsunda temizlik başladı

Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Samsun yolu kenarından temizlik çalışmalarına başlanıp Kemal Paşa parkı, Kenan evren köprüsü giriş ve çıkışlarına kadar devam edeceği bildirildi.

Konut, iş yeri, arsa tapusu olanlar aman ödemeyi unutmayın! Emlak vergisinde geri sayım başladı! 

2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksiti 1 Mart-31 Mayıs döneminde ödenmişti. İkinci taksit ödemeleri başladı. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zamana kadar sürecek? 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın... 

Bakanlık resmen duyurdu! Tam 4 bin 147 personel alınacak! Başvurular bugün başladı, hemen bakın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek amacıyla; 300 Büro Personeli, 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2 bin 981 Destek Personeli (temizlik) alımı yapacak. Peki GSB personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte o ayrıntılar...

Emlak ve iş yeri çevre temizlik vergisi ödemeleri başladı!

Belediyelerin verdiği çevre temizlik hizmetleri karşılığında ev ve iş yeri sahiplerinin yılda iki kere vergi ödemesi gerekiyor. Çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri başladı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi başladı!

2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi bugün itibarıyla başladı. Mükellefler ödemelerini ay sonuna kadar yapabilecek...

Tekirdağ Kapaklı'da Emlak Vergisi ödemeleri başladı!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nde 1. taksit ödemelerin başladığını açıkladı. Mandalı, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmaması için uyardı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Yunusemre'de emlak vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Yunusemre ilçesine ait emlak ve işyerlerine yönelik çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemeleri başladı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan vergiler arasında yer alıyor. Verginin ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlamış, 1 Haziran'da sona ermişti. 2016 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ise bugün başladı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi başladı!

Kasım ayının başlaması ile birlikte gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren vergi dönemi de başladı. Bu ay içinde emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksitlerinin ödenmesi gerekiyor..

Kayseri Talas’ta emlak vergisi ödemeleri başladı!

TALAS Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2016 yılı 1. dönem emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşlara cezaya kalmamaları için zamanında vergilerini ödemelerini hatırlattı.

Şehzadeler'de emlak vergisi 1. taksit ödemeleri başladı!

Şehzadeler Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) 2016 yılı 1.taksitlerinin tahsilatına başladı. Ödemelerin tahsil edilebilmesi için son tarih 31 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar olacak.

Kapaklı'da Emlak ve Çevre Vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmada bulundu.

Samsunda temizlik başladı Haberi

Samsunda temizlik başladı

Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Samsun yolu kenarından temizlik çalışmalarına başlanıp, kemal paşa parkı, Kenan evren köprüsü giriş ve çıkışları, tatlıca blokları temizlerken, çamlık alanında bulunan hafriyatlar, bölgede bulunan molozlar, yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışmayı da tamamlamış olup, koşu yolları, ana caddeler otobüs güzergahları ve diğer mahallerin temizliği ve düzenlemesinin de program dahilinde başlanacağını bildirdiler. 


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin "İlçemizi modern, temiz, Şehircilik kriterlerine uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için, imar planlarında ayrılan yeşil alanların, rekreasyon alanlarının, park ve çocuk oyun alanları ile spor alanlarının yeterli, dengeli ve insan sağlığını göz önünde bulundurarak temiz, bakımlı, fonksiyonel olarak halkın kullanımına sunulması maksadıyla yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı,...