04 / 05 / 2024

samsung mıkrodalga fırın

samsung mıkrodalga fırın

MediaMarkt Samsung Mikrodalga Fırın'a indirim yaptı. Samsung mikrodalga fırın fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

BİM’de 6’lı cam espresso bardağı 69 TL’ye, borcam fırın tepsisi 69 TL’ye, 9 parça mutfak seti 99 TL’ye düştü!

Eylül ayına son bir gün kala BİM’den müthiş eylül indirimleri haberi geldi. Bu kapsamda, 6’lı cam espresso bardağı 69 TL’ye, borcam fırın tepsisi 69 TL’ye, 9 parça mutfak seti 99 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Migros'ta Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye düştü!

Migros’tan yine iğneden ipliğe indirim geldi. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye, servis tabağı 74,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe Migros fiyat listesi...

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

samsung mıkrodalga fırın Haberi

samsung mıkrodalga fırın

MediaMarkt, Samsung Mikrodalga Fırına'a indirim yaptı. Mutfaklarda kullanımı yaygınlaşan elektrikli ev aletlerinin başında mikrodalga fırınlar geliyor. Fazla yer kaplamayan ve zamandan da tasarruf sağlayan Samsung zamanınızdan çalmıyor. Hızlıca yiyecekleri ısıtma, buz çözme ve pişirme gibi işlemleri olması işlerinizi daha da kolaylaştırıyor. Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken  MediaMarkt internet sayfasından satın almanız.

Samsung MG23T5018CG Izgaralı Solo Mikrodalga Fırın, kullanımı pratik, kolay ve fazla yer kaplamayan mikrodalga fırınlar pek çok kullanıcıya cazip geliyor. Ocakta ya da fırında yapılabilecek bir işlemi kısa sürede kolaylıkla gerçekleştiren mikrodalgalar, kapasite, özellik ve şık tasarım farkları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Peki, Samsung MG23T5018CG Izgaralı Solo Mikrodalga Fırın fiyatı ne kadar? İşte 1 Mayıs fiyat listesi...

Samsung Izgaralı Solo Mikrodalga Fırın özellikleriÜrün Tipi:Mikrodalga Fırın
Form katsayısı:Harici
Mikrodalga...