02 / 05 / 2024

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOBda sergiledi

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOBda sergiledi

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.

Riskli bina tespitinde tedirgin eden düşüş! Resmen deprem öncesine döndü!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında insanlar binasının risk durumunu tespit ettirmek için sıraya girmişti. Talep çoktu ve bu nedenle analiz yapan firmalar gün veremiyordu. Ancak şu an bu talepler deprem öncesi döneme döndü ve yok denecek kadar azaldı.

Otomobilde zam rallisi: Markalar tek tek fiyat güncelliyor! İkinci el araçlara da yeni zam kapıda!

Dolarda yaşanan yükseliş özellikle telefon, bilgisayar ve otomobil gibi ithal ağırlıklı ürünlere zam gelmesine neden oldu. otomobil firmaları fiyatlarını tek tek güncelliyor. İkinci el araçlar içinde yeni zam kapıda.

Dolarda makas açılınca LPG’ye zam gündeme geldi! Sektör temsilcileri bir bir açıkladı!

Dövizde resmi kur ile piyasa kuru makasının gittikçe açılması, bankada alış ile satış kuru arasında yüzde 6'ya yaklaşan farkın meydana gelmesi, akaryakıt piyasasında işleri karıştırdı. Oto gazda ithalatçı firmalar bugün kur kaynaklı zammı dağıtıcılara yansıtırken, piyasa durumun kalıcı olmasından te

Apple, Disney veya Netflix’i satın mı alıyor!

165 milyar doları olan Apple, Netflix ve Disney gibi büyük firmaları satın alacak mı? Yoksa satın almaktan mı çekiniyor. İşte ayrıntılar…

Beyaz eşya alacaklar dikkat! Şok Markette indirimli beyaz eşya fırsatları için son 2 gün!

Evini yenilemek isteyenler, mobilyalarını tamamlamak isteyenler, bozulan beyaz eşyalarının yerine yenisi koymak isteyenler indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

A101’de mobilya rüzgarı! Evinizi ucuza tamamlayın.. A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta 20 Ekim 2022 tarihinden itibaren yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ev mobilyalarını görücüye çıkardı. Yemek masasından köşe takımına 20 Ekim’den itibaren sizler bekliyor. İşte ürünler..

İstikbal’e bakmadan mobilyalarınızı yenilemeyin! İşte 23 Eylül 2022 İstikbal fiyat listesi

İstikbal Mobilya koltuk takımlarında seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı. Marka online satış kalanı olan İstikbal.com.tr üzerinde köşe takımından berjere, puf koltuktan üçlü kanepeye kadar bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte kampanyalı fiyatlar

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

Bu fiyata başka yerde yok! LG No Frost Buzdolabı 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

TeknoSa indiriminde karşımıza çıkan LG GN-H702HLHU modeli gri No Frost buzdolabı, çılgın indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Firmalar fiyatlarını arttırırken, vatandaş uygun fiyatlı beyaz eşya arayışında. İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi…

AnadoluJet duyurdu! AnadoluJet indirimli bilet fiyatı ne kadar?  İşte ucuz bilet kampanyası 9 Ağustos 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda aniden yükselişe geçen uçak biletlerinden sonra uçak firmaları kampanyalarını duyurmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolların tarafından yapılan kampanyaya AnadoluJet'te dahil oldu. İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOBda sergiledi Haberi

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOBda sergiledi

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.


Samsun TSO’nun yürüttüğü Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi kapsamında fuara katılan Samsunlu mobilyacıların tasarımı ve kalitesiyle, işlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarımlarla hayat bulan mobilyaları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 2005 yılından itibaren organize edilen, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olan, “İstanbul Mobilya Fuarı”na Samsunlu mobilya firmaları adeta damga vurdu. Fuara, Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi programı kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi”nde yer alan Samsun markaları katıldı. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, Samsunlu firmaların yer aldığı stantlar büyük ilgi gördü.


TÜRK MOBİLYA...