21 / 05 / 2024

samsunun her yerinde asfalt yol varmı

samsunun her yerinde asfalt yol varmı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın koordinasyonu ve Salıpazarı teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, esnafları tek tek dolaşıp sohbet etti. Başkan Yılmaz, halkın sevgisine layık olmaya devam edeceğini vurguladı...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Tiny House'lara talep arttı! Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Türkiye’nin her yerinde hem depreme dayanıklı hem de konforlu ve kalıcı yaşam ünitelere ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda 45 günde teslim edilen Tiny House’lara olan talep arttı. Peki Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi.

Gözler bu tarihteydi! Sonunda muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Dünyanını her yerinde severek oynanan ve yeni versiyonu sabırsızlıkla beklenen oyun konsolu Playstation 5 Pro için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı.

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim başvurularında sona geliniyor! TOKİ'den ev almak isteyenler o tarihi kaçırmayın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin başvuruları hız kesmeden sürüyor. TOKİ, Türkiye'nin her yerinde 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde ilk etapta 250 bin konut inşa edecek. Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak olan projenin başvurularında sona yaklaşılıyor. İşte ayrıntılar...

A101’den ‘Aldın Aldın’ Kampanyası… A101 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin her yerinde 10 binden fazla mağazası ile tüketicilere avantajlı fiyatlarla alım imkanı sunan A101’de stoklarla sınırlı ‘Aldın Aldın’ Kampanyası başlıyor. Peki 29 Eylül 2022 tarihinden itibaren hangi ürünler indirimli satılacak, fiyatları ne kadar olacak?

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılan Airbnb, dünyanın en çılgın yerlerini yaratmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak. 

Ayağınızı yerden kesecek “elektrikli scooter” indirimi! İşte CityMate Mart 2022 indirimli fiyat listesi…

Şehrin her yerinde karşımıza çıkan elektrikli scooterlar, pratik, hafif, kullanışlı ve pek çok yönden avantajlı olması açısından giderek yaygınlaşıyor. CityMate markalı elektrikli scooter modelleri ve indirimli fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Deprem komisyonları neden hedefe ulaşamadı?

Dünyanın hemen her yerinde yapıldığı gibi ülkemizde de problemleri araştıran ve bunların çözülmesine ilişkin raporlar hazırlayan çok değerli bilim insanları bulunuyor. Bir problemle ilgili neyin ne kadar yapılıp yapılamadığını ortaya çıkarması sebebiyle deprem raporları oldukça önemli. 

Kentsel dönüşümde hangi avantajlar bulunuyor?

“Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm” hedefiyle 2012 yılında start verilen kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin kentsel dönüşümdeki son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Hedef: Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakam Murat Kurum, Türkiye genelinde yatırım değeri 81 milyar TL olan 272 bin sosyal konut ve kentsel dönüşüm konut inşasının devam ettiğini belirtti. Kurum, 2021 ’e de 25 milyar TL tutarında 80 bin konutluk projeye başlayacaklarını kaydetti.

samsunun her yerinde asfalt yol varmı Haberi

samsunun her yerinde asfalt yol varmı


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart mahalli idareler seçimi kapsamında ilçe ziyaretlerinin beşincisini Salıpazarı’na yaptı. 


AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın koordinasyonu ve Salıpazarı teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz, esnafları tek tek dolaşıp sohbet etti. Vatandaşlarla kucaklaşarak hasret gideren Başkan Yılmaz, halkın sevgisine layık olmaya devam edeceğini vurguladı.


AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Öz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı Yücel Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçenin Konak Ören, Cevizli ve Fındıklı köylerinde halkla bir araya geldi. 


Köylülerin sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, yol ve su sorununu...