02 / 05 / 2024

Samut İnşaat kamusallaşması

Samut İnşaat kamusallaşması

Antalya'da inşaat sektörünün devi Samut A.Ş. kendi yapmış olduğu Plazaya taşındı İnşaat sektörünün başarılı ve genç ismi Hüseyin Samut, şirketini kurumsallaştırmak için ilk adımı attı.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 16 Nisan'da!

1991'de endüstriyel binaların inşaatıyla faaliyetine başlayan Kayı İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Samut İnşaat kamusallaşması Haberi

Samut İnşaat kamusallaşması

Konyaaltı'nda yeni plazasına taşınan Samut, Antalya'da inşaatın I İy i dünyaya açı- j lan yüzü oldu. Yaptığı her proje ile ses getiren Samut İnşaat, bir AVM ve 5 de otel ekleyerek yoluna devam ediyor. İmza attığı işler ile sık sık gündeme gelen, inşaat sektörünün yanı sıra, spor ve magazin camiasının da sevilen yüzü olan Hüseyin Samut,çok konuşulacak yeni projelerle halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 


Antalya Gazete...