28 / 04 / 2024

Şan City Özbek turizm

Şan City Özbek turizm

1987 yılında yanan Şan Tiyatrosu dahil vakfın İstanbul Elmadağ'da 15 dönümlük arazisi bulunuyor, şimdi burada Şancity adıyla bir proje planlanıyor

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

İlkay Gündoğan Balıkesir'den villa aldı!

Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'de zeytinlik alan ve villa satın aldı.

Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metro İstasyonuna 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler'de anında tapu fırsatı sunuluyor.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinatla!

Bakırköy City projesinde yüzde 25 peşinde 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılıyor. İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan oluşan projede son daireler satılıyor.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Şan City Özbek turizm Haberi

Şan City Özbek turizm

Azınlık vakıflarına ait malların iade süreci başladı. İlgili vakıflar, şimdiden mallarını nasıl değerlendireceklerinin hesabını yapıyor. Gerçi şimdi bahsedeceğimiz azınlık vakfının mallarını geri almak gibi bir derdi yoktu. Ancak yıllardır bir projenin hayalini kuruyorlardı. Nihayet bu proje için start verildi.

Evet, Ermeni Katolik Surp Agop Hastanesi Vakfı'ndan bahsediyoruz.


1987 yılında yanan Şan Tiyatrosu dahil vakfın İstanbul Elmadağ'da 15 dönümlük arazisi bulunuyor, şimdi burada Şancity adıyla bir proje planlanıyor. 5 yıldızlı otel, alışveriş merkezi, kültür ve kongre merkezinden oluşacak proje için vakıf yönetimi yıllar önce Vizzion Europe ile el sıkışmıştı. Vizzion Europe, merkezi Belçika'da bulunan ünlü Türk mimar Şefik Birkiye'nin şirketi. Vakıf yönetimi, söz konusu araziyi 44 yıllığına yap-işlet- devret modeliyle Birkiye'ye vermişti... Öğrendiğimize göre proje artık iyice olgunlaşmış. Hatta vakıf, kendi yayınları...