07 / 05 / 2024

Sancaktepe-Çekmeköy arsasında yeni projeler

Sancaktepe-Çekmeköy arsasında yeni projeler

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı.Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor.

1942 yılında kiracı hakları! Kira bedelleri hiç bir şekilde artırılmayacak, kiracı çıkarılmayacak!

1942 yılında, yeni kanuna göre kiracı hakları ve kira fiyatları tekrar düzenlendi. Buna göre, kiracı bildirmediği sürece çıkarılmayacak ve kira bedelleri hiç bir şekilde artırılmayacak.

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 

İş GYO İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesinde yer alan arsanın mülkiyetini Şubat ayında almıştı. Şirket, arsada geliştirilecek projeyi resmen açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi. 9 istasyondan oluşan metronun kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sancaktepe-Çekmeköy arsasında yeni projeler Haberi

Sancaktepe-Çekmeköy arsasında yeni projeler

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor. Özyeğin Üniversitesi, SEV American College, Alman Liseliler Vakfı’mn yeni okulları gibi, metro hattı çalışmaları da bölgeye ilgiyi artırıyor. Sancaktepe-Çekmeköy İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki eski yerleşim bölgelerinden Alem-dağ’da sonradan ön plana çıkan Sancaktepe -Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede 20’nin üzerinde yeni konut projesi planlanıyor ve yaşama geçiriliyor. Büyük holdinglerin arazi arayışında olduğu, gecekondu sahiplerine cazip tekliflerin yapıldığı bölgeye olan ilginin tabii ki nedenleri var.


Yakın zamanda Özyeğin Üniversitesi’nin gelişi bölgedeki değişimi başlattı. Bünyesinde Amerikan kolejlerini bulunduran Sağlık Eğitim Vakfı’nın (SEV) ve Alman Liseliler Vak-fı’nın yeni okullarının faaliyete geçmesi bölgeyi de...