19 / 05 / 2024

sancaktepe metrosunun ev fiyatlarına etkisi

sancaktepe metrosunun ev fiyatlarına etkisi

Akşam Gazetesi yazarı Funda Özkan bugünkü yazısında İstanbul 'a yapılan raylı sistemlerin Anadolu ve Avrupa Yakası 'nda ev fiyatlarını nasıl etkilediğinden ve kira artışlarından bahsetti...

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gül tarafından kuruldu.

Metrolife Sancaktepe'den 180 ay yüzde 0,99 faizle ödeme fırsatı!

Metrolife Sancaktepe, ev sahibi olmak isteyenlere 180 ay taksitle yüzde 0.99 faiz üzerinden ödeme imkanı sunuyor. Metrolife projesi adını aldığı metronun hemen yanı başında inşa ediliyor...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Survivor'da dev ödül: 4 yarışmacıya Nef Sancaktepe'den ev!

Survivor 106. bölümde yarışmacılar anneleri ile birlikte yarışacak, kazanan 4 yarışmacıya ev hediye edilecek.

Kasr-ı Lena Sancaktepe'de metrekaresi 6 bin TL'ye! Yeni proje!

Sancaktepe Metrosunun yanı başında hayata geçirilen Kasr-ı Lena Sancaktepe'de büyüklükleri 117 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 220 konut bulunuyor..

Sancaktepe’de son 5 yılda konut fiyatları yüzde 42 arttı!

Son yılların gözde yatırım merkezlerinden biri olan Sancaktepe, mega ulaşım ve sağlık projelerine ev sahipliği yapıyor. Bölge, mega projeler ile gelecek dönemde de adından söz ettirecek.

Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 2018!

Doğa ile bütünleşmek isteyen aile ve yatırımcılara birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunan Aydos Country projesinde ev fiyatları 435 bin TL'den başlıyor..

Muhit Sancaktepe'de 1.500 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

10 katlı yedi blok olarak tasarlanan  Muhit Sancaktepe Evleri'nde 1.500 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje 75 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes ödemeleri!

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes ödemeleri kapsamında 50 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 388 bin 395 TL'den başlıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes ev fiyatları!

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes ev fiyatları 388 bin 395 TL'den başlıyor. Projede 50 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi!

Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi 442 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

sancaktepe metrosunun ev fiyatlarına etkisi Haberi

sancaktepe metrosunun ev fiyatlarına etkisi


Avrupa'daki kentlerde her metroya bindiğimde kıskanırdım. Dünyanın en eski ikinci metrosu olan Tünel-Karaköy'den sonra nasıl yaya kaldık diye. Neyse ki İstanbul'un altı artık örümcek ağlarla örülüyor. 


İstanbul Havalimanı CİP'te gördüğüm TOKİ Haber dergisini karıştırıyorum. İlginç bir haber: Geçen yıl açılan Kartal-Kadıköy metrosu ile Kadıköy, Kozyatağı, Göztepe ve Kartal'daki dairelerin fiyatları 30 ila 100 bin lira arasında yükselmiş. Kira fiyatları da 200 ila 400 lira arasında artırmış. Anadolu yakasının ikinci metro hattı olan ve 2015'te açılacak Üsküdar-Sancaktepe hattı üzerindeki konutların fiyatları da şimdiden yükselmeye başlamış. Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'de konut fiyatları ortalama yüzde 25 değerlenmiş. 


Avrupa yakasında da açılan Otogar-Başakşehir metrosu ile en yüksek konut fiyat artışı Küçükçekmece'de olmuş. Yüzde 38 değer artışı yaşanan Küçükçekmece'yi, yüzde 19'luk artışla Bağcılar takip...