19 / 05 / 2024

Sancaktepe pandemi hastanesi son durum

Sancaktepe pandemi hastanesi son durum

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ne hayata geçirilen pandemi hastanesinde çalışmalar 4 bin kişinin katılımıyla üç vardiya şeklinde kesintisiz devam ediyor.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Heybeliada Sanatoryumu davasında ara karar: Arazinin imar planları istendi!

Türkiye'nin ilk pandemi hastanesi olarak 1924'te Atatürk'ün isteğiyle kurulan Heybeliada Sanatoryumu'nun Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilmesi ile ilgili işlemin iptali için açılan davada ara karar verildi...

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Heybeliada arazisi açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yeniden bir pandemi hastanesi inşası planlanması durumunda Heybeliada'daki araziyi iade etmeye ve süreçle ilgili gerekli desteği vermeye hazır olunduğunu açıkladı. 

Heybeliada Sanatoryumu karantina merkezi olsun önerisi!

Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi “İslami Eğitim Merkezi” kurulması için Diyanet’e verildi. Halk “Burası karantina merkezi olmalı” dedi. 

Heybeliada’ya pandemi hastanesi önerisi!

Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi Heybeliada hastanesinin arazisi, Diyanet’e devredildi. Pandemi illetiyle mücadele ettiğimiz şu günlerde o araziye mükemmel bir pandemi hastanesi yapılması önerisinde bulunuldu.

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi Heybeliada Sanatoryumu Diyanet'e devredildi!

Atatürk’ün emri ile kurulan Heybeliada’daki Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi ve 200 dönümlük arazisinin “İslami Eğitim Merkezi” kurulmak için Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildiği öğrenildi.

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde yapımına başlanan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasına ürün sağladı

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İnşaatı tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İstanbul'da salgın ve afetler kapsamında kullanılmak üzere yapılan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca da katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili paylaşım yaptı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Sancaktepe pandemi hastanesi son durum Haberi

Sancaktepe pandemi hastanesi son durum

Yeni tip koronavirüsle mücadelede önemli bir merkez olması hedeflenen  Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ne hayata geçirilen hastanede çalışmalar 4 bin kişinin katılımıyla üç vardiya şeklinde kesintisiz devam ediyor.

Hummalı çalışmalar sonucunda bazı blokların tamamlandığı görülürken, sağlık tesisi içerisinde kullanılacak olan mobilyalar da bu bloklara getiriliyor. Bu arada Anadolu Ajansı ekibi, hastanenin tamamlanan örnek odasını görüntüledi. Tamamlandığında salgın, deprem ve afet hastanesi olarak kullanılması planlanan merkez, tamamlandığında 70 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.Hastanede istenildiğinde her oda yoğun bakıma dönüştürülebilecek. Ameliyathaneleri, MR, triyaj odaları, laboratuvarları, anjiyo ile ekoları ve ultrasonlarıyla tam teşekküllü bir hastane altyapısına sahip olacak merkezin, 24 Mayıs tarihinde tamamlanması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Nisan tarihinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı...