30 / 04 / 2024

sancaktepe sahra hastanesi inşaatı son durum

sancaktepe sahra hastanesi inşaatı son durum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs salgını kapsamında inşa edileceğini duyurduğu İstanbul'daki iki salgın hastanesinin inşaatları devam ediyor. Peki İstanbul'da yapılan 1008 yataklı salgın hastanelerinin inşaatında son durum ne?

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Ahmad Zemam tarafından kuruldu.

Cezayir Lübnan'a sahra hastanesi gönderecek!

Cezayir Savunma Bakanlığı, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavi edilmesi amacıyla kente sahra hastanesi göndereceklerini duyurdu. 

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

İran Beyrut'ta sahra hastanesi kuracak!

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki patlamada yaralananların tedavisi için Beyrut'ta sahra hastanesi kuracaklarını duyurdu. 

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde yapımına başlanan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasına ürün sağladı

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İnşaatı tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İstanbul'da salgın ve afetler kapsamında kullanılmak üzere yapılan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca da katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili paylaşım yaptı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yarın açılıyor!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Sancaktepe'de inşa edilen Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yarın yapılacak törenle hizmete açılacak...

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 maddede tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbul'da iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 24 Mayıs'ta tamamlanması planlanıyor. Peki İstanbul'daki sahra hastaneleri ne zaman açılacak? İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 maddede tüm detaylarıyla...

İstanbul’daki sahra hastanelerinin çatılarına Teknopanel imzası!

Koronavirüsle mücadelede İstanbul’da bulunan Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı Sahra Hastaneleri’ne kısa sürede 90 bin metrekare çatı malzemesi tedarik eden Teknopanel, projenin en büyük çözüm ortaklarından biri haline geldi.

sancaktepe sahra hastanesi inşaatı son durum Haberi

sancaktepe sahra hastanesi inşaatı son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Nisan'da yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'nda ve Sancaktepe'deki bin yataklı hastanelerin inşaatları hız kesmeden sürüyor. 

Koronavirüs kapsamında salgın hastanesi olarak inşa edilen İstanbul'daki iki hastanenin yapımı devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Atatürk Havalimanı'nda ve Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'nde inşa edilen 1008 yataklı salgın hastanesinin inşaatında hız kesilmiyor. 

İnşa çalışmalarına 9 Nisan'da başlanan ve ikisi de 1008 yataklı olacak iki hastanenin, 24 Mayıs'ta bitirilmesi öngörülüyor.

Biri Atatürk Havalimanı yerleşkesine, diğeri de Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'ne yapılan hastanelerin salgın, deprem ve afet hastanesi olarak hizmet vermesi hedefleniyor. Her iki sağlık tesisinde de inşa çalışmaları toplam 8 bin kişi tarafından yürütülüyor ve 3 vardiya şeklinde çalışılıyor.

Her biri 184 bin metrekare alanda inşa edilen hastaneler, 70 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. 1008'er...