05 / 05 / 2024

Sancaktepe tapu teslimleri

Sancaktepe tapu teslimleri

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sancaktepe'ye imar ve tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Tokatlılar gecesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama burada önemli açıklamalarda bulundu. 

Sancaktepe'deki tapu sorunu çözülürken kimde mağdur olmayacak!

Tapu sorununu bildiklerini, süreç sırasında hiç kimsenin mağdur edilmemesi için dikkatli olduklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuların en kısa zamanda alınması temennisinde bulundu.

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Gedizler Evre 2'de hemen tapu, hemen yaşam!

Gedizler Yapı imzası ile hayaya geçirilen Evre 2 projesi hemen tapu, hemen yaşam fırsatı sunuluyor. Proje, Sancaktepe’de Metro’ya sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor...

Sancaktepe Hilal Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar kapsamında, Hilal Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Sancaktepe tapu teslimleri Haberi

Sancaktepe tapu teslimleri

2009 yılından bu yana imar problemini çözmeyi sürdüren Sancaktepe Belediyesi, 33 vatandaşa belediye tapu devrini yaptı. Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi'nde yapılan törene; Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları ile tapu sahipleri katılım gösterdi.

Törende konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Bizim malumunuz Sancaktepe’de belde dönemlerinden gelen bir mülkiyet sorunu süre gelmekteydi. Bununla alakalı önceki dönemde çok güzel çalışmalar yapıldı ve problemin büyük çoğunluğu halledilmiş olmakla beraber tabi bizede kalan bölümü vardı. Bizde onlarla alakalı 31 Martta vatandaşlarımıza bu tapu problemlerini halledeceğimize dair söz verdik, çalıştık, üstünde çalıştık Çevre Bakanımız ile konuştuk, Maliye hazinesi ile konuştuk bunların hepsinin arasındaki prosedürü hızlandırdık ve bu gün ilk tapularımızı, 33 tane tapumuzu vatandaşımıza verdik. Bunun...